3 makkelijke haarstijlen die ook nog mooi zijn!

Wij beoordelen dit product met een:

Hoeveel tijd je ook neemt om je kinderen klaar te maken in de ochtend, het haar van kinderen kan een strijd zijn voor elke ouder. Het vereist concentratie en creativiteit om een ​​mooie haarstijl te maken die ook nog eens blijft zitten. Je bent vast wel bekend met de frustratie van het proberen van verschillende opties om vervolgens elke keer weer een verkeerde keuze te maken. In dit artikel geven we je met plezier drie makkelijke en mooie haarstijlen die je uit kunt proberen op je kinderen.

#1 De staart

Is een simpele staart jouw go-to keuze voor het haar van je kind? Waarom probeer je het dan niet een keer anders? Probeer in plaats daarvan een lage, losse staart. Hiermee creëer je een speelse look. Om je kind toch een beetje op te laten vallen combineer je de staart met haaraccessoires zoals bijvoorbeeld een kleurrijke klem of een schattige strik. Is het haar van jouw kind een beetje dof geworden na de zoveelste zwembad sessie in de zomermaanden? Kies dan voor Kis, een haarverzorgingsmerk dat binnen no-time meer glans geeft aan het haar van je dochter of zoon!

#2 Opgestoken haar

Vind jij opgestoken haar bij andere kinderen ook altijd zo mooi, maar vind je het zelf lastig om voor elkaar te krijgen? Volg deze stappen om binnen no-time deze look te creëren. Maak een paardenstaart en draai deze in een knot. Pak daarna een paar speldjes en bevestig de knot aan de achterkant van het hoofd van je kind. En voila! Zie je tijdens het maken van deze look dat je kind wel een knipbeurt kan gebruiken? Wanneer je kind wat korter haar heeft, dan kun je kiezen voor het gebruik van een tondeuse. Maar zorg wel dat je je eerst goed inleest.

#3 Vlechten

Last but not least zijn natuurlijk vlechten! Een zijwaartse vlecht geeft een speelse touch aan de look van je kind. Zijwaartse vlechten worden ook wel de “Fish Tail Braid” genoemd. Begin met een normale vlecht en wissel daarna telkens van kant tijdens het opnemen van de strengen haar. Je zult zien dat je snel een mooi vissenschub-effect krijgt. Heb je wat meer tijd? Probeer dan eens meerdere strakke en ingevlochten vlechten. Een mooie afwerking kan bereikt worden door kleine lintjes of accessoires in het haar mee te vlechten.

Met deze 3 stijlen kun je vast een zeker een mooie haarlook bij je kind creëren. Kies voor de staart, de opgerolde knot of de vlecht en maak van elke dag een bijzondere dag voor je kinderen. En onthoud, hoe het haar van je kind er ook uitziet, jullie zijn beide in ieder geval klaar voor een nieuwe dag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant