Doe-het-zelf (DIY)

In onze doe-het-zelf categorie ook wel DIY (staat voor do-it-yourself) genoemd vind je leuke leuke, originele en creatieve ideeën en tips voor je interieur en tuin. Heb jij zelf ook leuke DIY projecten gemaakt? Laat het ons gerust weten! We zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie om te delen met onze lezers.

Kies je onderwerp:

Verbouwing deel 3 – Ons groene huis: Vloerisolatie en vloerverwarming

Lees meer

Verbouwing deel 2 – Op weg naar een duurzaam thuis: Het vervangen van ons dak met Unidek dakplaten

Lees meer

Mancave makeover: inspiratie voor een perfecte inrichting!

Lees meer

Creatief bakken: samen met je kinderen de keuken veroveren

Lees meer

Het zelf plaatsen van een dichte steektrap van Trappentoko.nl: Een echt doe-het-zelf avontuur!

Lees meer

Een gids voor het winterklaar maken van je auto

Lees meer

De voorbereiding voor het plaatsen van een vaste trap naar zolder

Lees meer

De beste gereedschapskoffers van 2023

Lees meer

Gevel bekleden met kunststof rabatdelen? 6 voordelen op een rijtje

Lees meer

Transformeer je kamer in één dag: Ontdek de geheimen van het perfecte behang!

Lees meer

Waarom overstappen naar dubbel glas HR++ de beste keuze is voor jouw huis!

Lees meer

Ben je klaar voor je verbouwing? Lees het hier!

Lees meer

Waar moet je op letten bij het inhuren van een aannemer?

Lees meer

Je huis verbouwen

Lees meer

Doe-het-zelf (DIY) ideeën en tips voor jouw interieur en/of tuin

In deze categorie willen wij onze eigen doe-het-zelf projecten delen met onze lezers. Dit doen we ter inspiratie maar ook om juist tips en truc te kunnen delen. Een groot deel van ons team is zelf best creatief en ook handig, daarom willen wij graag onze projecten delen met jullie. We vinden het leuk om zelf aan de slag te gaan met DIY en dingen te maken voor binnens- en buitenshuis. Dat geeft ons veel energie en gelukkig zijn wij daarin ook niet de enige.

Wil jij ook graag jouw interieur of exterieur aanvullen met zelfgemaakte dingen? Dit is namelijk ook steeds populairder. Deze ”Doe-het-zelf (DIY)” categorie is dan ook één direct een van onze meest bezochte pagina’s op onze website. Veel van onze lezers vinden het leuk om creatief bezig te zijn. Wij begrijpen dit helemaal (wij behoren namelijk zelf ook tot deze groep mensen) en besteden daarom veel tijd aan het vinden en bedenken van de leukste doe-het-zelf ideeën en tips voor binnen en buiten je huis. Zowel DIY leuke interieur ideeën, tuinideeën als informatie over gereedschappen vind je in deze doe-het-zelf pagina.

Doe-het-zelf met uitgebreide uitleg van al onze projecten

Wij zijn zelf continu op zoek naar websites ter inspiratie voor leuke doe-het-zelf ideeën en tips. We merken wel dat een goede uitleg van de projecten vaak ontbreekt. Wij gaan ons best doen om onze projecten zo nauwkeurig mogelijk aan jullie toe te lichten. Speciaal voor jou hebben wij daarom voor jou als klusser en knutselaar DIY categorie toegevoegd aan onze website.

Gereedschappen

Ben jij ook een echte fan van klussen? Dan mag het juiste gereedschap natuurlijk niet ontbreken. Tussen de verschillende content van leuke verbouwingsprojecten etc. door maken wij ook content over de beste gereedschappen en hulpmiddelen voor in huis. Het juiste gereedschap zorgt namelijk voor grote tijdsbesparingen tijdens jouw doe-het-zelf project.

Inspiratie?

Ben jij zelf ook een echte doe-het-zelf’er? Bezoek dan regelmatig onze website voor de leukste DIY interieur en exterieur (tuin) ideeën en tips en laat je inspireren om lekker aan de slag te gaan! Mocht jij zelf leuke ideeën of tips voor ons hebben dan horen we dit natuurlijk graag. Laat dan een reactie achter onder een van onze artikelen of neem contact met ons op!