Uw product
in de spotlight?

Het Gezinsleven is de leukste blog waarbij onze artikelen voor iedereen toegankelijk zijn. Dit online magazine is gevuld met de leukste tips en inspiratie, online reviews over allerlei gadgets en over de leukste dagjes uit. We richten ons niet op één specifieke doelgroep, want met onze diversiteit aan artikelen en blogs, hebben we voor ieder wat leuks om te lezen.

Doelgroep

De bezoekers van Het Gezinsleven zijn ontzettend divers; van kinderen tot aan ouderen, vaders tot aan moeders, pubers én jong volwassenen. We focussen ons dan ook niet op maar één specifieke doelgroep. Wij zijn van mening dat iedereen binnen een gezin net zo veel betekent als de ander. Wel hebben onze bezoekers gemeen dat ze geïnteresseerd zijn in de onderwerpen waar wij graag over schrijven. Dit gaat van de nieuwste modetrends, interieur advies, zwanger zijn en het hebben van kinderen, de nieuwste gadgets en nog veel meer. Daarnaast zijn ze gek op uitstapjes,  evenementen en vakanties voor het hele gezin.

Adverteren bij Het Gezinsleven

Adverteren op Het Gezinsleven is natuurlijk altijd mogelijk. Je kunt adverteren door middel van een banner op onze homepage, een categoriepagina of een specifieke blog. Wil je weten welke mogelijkheden het beste bij jouw product, webshop en/of budget passen? Neem dan contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend een passend marketingvoorstel.

Promotiemogelijkheden

Wil jij graag direct bij de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht worden? Neem dan contact op met het team van Het Gezinsleven om onze opties te bekijken. Wij bieden diverse mogelijkheden aan zoals:

  • Een banner op de homepage of andere pagina’s met specifieke categorie
  • Een Advertorials / Artikel 
  • Een blog over jouw product / merk
  • Product Beoordelingen
  • Winacties

Neem contact op met Het Gezinsleven

Heb je interesse om te adverteren op de website van Het Gezinsleven? Dat kan! Wij horen graag wat je wensen zijn en maken daarop graag een passend voorstel. Stuur een mail naar info@hetgezinsleven.nl en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Het Gezinsleven - Adverteren - Hulc - publisher-blauw