Uw product
in de spotlight?

Het Gezinsleven is de leukste blog voor jonge gezinnen, moeders en/of moeders to be. Dit online magazine is gevuld met de leukste tips en inspiratie, online shops en blogs voor ouders met kinderen van 0-18 jaar. We richten ons zowel op zwangeren, kersverse ouders met hun (eerste) baby, ouders met peuters maar natuurlijk ook ouders met oudere kinderen. De doelgroep van Het Gezinsleven is breed, we hebben vele verschillende categoriën zodat iedereen hier zijn gewenste artikelen kan terugvinden. 

Doelgroep

De bezoekers van Het Gezinsleven zijn voornamelijk jonge ouders. De mannen en vrouwen in de categorie 23-51 jaar zijn dan ook zwaar oververtegenwoordigd. De meeste ouders hebben 1 of meerdere kinderen en hebben veel interesse in het online winkelen. Ze zijn graag op de hoogte van nieuwe trends in mode, speelgoed, kinderkamers, alles omtrent zwangerschap en lifestyleproducten voor zowel haar/hem zelf als voor de kinderen. Daarnaast zijn ze gek op uitstapjes en evenementen voor het hele gezin.

Adverteren bij Het Gezinsleven

Adverteren op Het Gezinsleven is natuurlijk altijd mogelijk. Je kunt adverteren door middel van een banner op onze homepage, een categoriepagina of een specifieke blog. Wil je weten welke mogelijkheden het beste bij jouw product, webshop en/of budget passen? Neem dan contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend een passend marketingvoorstel.

Promotiemogelijkheden

Wil jij graag direct bij de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht worden? Neem dan contact op met het team van Het Gezinsleven om onze opties te bekijken. Wij bieden diverse mogelijkheden aan zoals:

  • Een banner op de homepage of andere pagina’s met specifieke categorie
  • Een Advertorials / Artikel 
  • Een blog over jouw product / merk
  • Product Beoordelingen
  • Winacties

Neem contact op met Het Gezinsleven

Heb je interesse om te adverteren op de website van Het Gezinsleven? Dat kan! Wij horen graag wat je wensen zijn en maken daarop graag een passend voorstel. Stuur een mail naar info@hetgezinsleven.nl en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Het Gezinsleven - Adverteren - Hulc - publisher-blauw