Baby en Verzorging

Je bent vader of moeder geworden en bent aan het wennen aan het ouderschap. Deze kunnen gepaard gaan met slapeloze nachten en drukke dagen. Daarom is de verzorging van zowel jezelf als je kleintje essentieel voor een gelukkig en gezond begin van het ouderschap. Van borst- of flesvoeding geven, het verschonen van luiers, het geven van een badje en vergeet de liefde en aandacht niet. Uiteraard komen er onderwerpen en vragen voorbij waar je graag antwoord op wil. Denk aan ‘Welke verzorgingsproducten gebruik je?’ of ‘Wat te doen bij waterpokken?’ of ‘Wat voor zonnebrand is het beste voor je kleintje?’. En dan nog niet over praktische dingen zoals vaccinaties en bezoekjes aan de arts gesproken. But hey, it’s allright! We’ve got you!

Kies je onderwerp:

Je bent vader of moeder geworden en bent aan het wennen aan het ouderschap. Daarbij horen slapeloze nachten en drukke dagen. Daarom is de verzorging van zowel jezelf als je baby essentieel voor een gelukkig en gezond begin van het ouderschap. Als ouder is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, zodat je de energie hebt om voor je kleintje te zorgen. Denk hierbij aan voldoende rust nemen (in zo verre dat kan uiteraard), gezond eten en regelmatig bewegen.

Naast dat je goed voor jezelf zorgt, is de zorg voor je baby uiteraard nóg belangrijker. Borst- of flesvoeding, het verschonen van luiers, het geven van een badje en vooral liefde en aandacht geven. Welke verzorgingsproducten gebruik je? Wat te doen bij waterpokken? Of wat voor zonnebrand is het beste voor je kleintje? Of denk maar eens aan de praktische zaken zoals vaccinaties en eventuele bezoekjes aan de arts.

Lees hier verder door alle ervaringen die we delen, de onderwerpen die worden behandeld en de praktische tips en hulp die we je kunnen bieden tijdens de eerste weken tot maanden na de geboorte van je kindje.

Oftewel, zelfzorg en de verzorging van je kindje is essentieel voor de basis van fijn ouderschap. En vergeet niet: het is oké om hulp te vragen wanneer dat nodig is en om te genieten van elk moment met je kleintje.