Je badkamer verbouwen met een beperkt budget, zo doe je dat!

Wij beoordelen dit product met een:

Prijzen blijven stijgen en we houden met zijn allen steeds minder budget over. Heb jij een beperkt budget en wil je je badkamer verbouwen? Lees dan snel verder voor de beste tips!

Vervang alleen de kranen

Een kleine aanpassing maakt al snel een groot verschil. Heb je maar een beperkt budget beschikbaar, maar is je badkamer toe aan een opfrisbeurt? Vervang dan alleen de kranen, door nieuwe stijlvolle kranen. Denk hierbij aan zwarte kranen, bronzen kranen of gouden kranen.

Wil je een nieuwe kraan kopen? Denk aan de toekomst en kies voor een kraan die lang meegaat. Zo weet je zeker dat je kranen een poos meegaan en houd je in de toekomst meer budget over voor andere dingen.

Doe zoveel mogelijk zelf

Ben je handig? Doe dan zoveel mogelijk zelf. Alles wat je uitbesteedt, vraag extra budget. Uiteraard kun je ook om je heen vragen of er een buurman, vriend of kennis is die kan helpen. 

Kies je ervoor om leidingen om te leggen? Dan is het aan te raden een loodgieter in te schakelen. Je wil natuurlijk niet dat er vervelende lekkages ontstaan. 

Ga je voor nieuwe wastafels? Houd er dan rekening mee dat de wastafels nog niet beschikken over kraangaten. In de meeste gevallen voorziet een loodgieter de wastafel van kraangaten. 

Kies voor nieuwe tegels

Na enkele jaren beginnen tegels te verouderen. Sommigen zijn misschien kapot gegaan tijdens een schoonmaakbeurt of er zit te veel kalkaanslag op de tegels. Is dit bij jou het geval? Alleen de tegels vervangen doet wonderen. Je zult zien dat er een geheel nieuwe badkamer ontstaat wanneer je de tegels vervangt. 

Wist je dat je tegels over oude tegels heen kunt plaatsen? Hiermee bespaar je kosten en tijd. Houd er wel rekening mee dat de vloer hierdoor iets hoger komt te liggen. Heb je vloerverwarming in de badkamer? Met een dubbele laag tegels duurt het iets langer voor de badkamer warm is. Een groot voordeel is echter dat de vloer ook een stuk langer warm blijft!

Behoud de huidige indeling

Wie kosten wil besparen, kan er het beste voor kiezen de huidige indeling te behouden. Hierdoor hoef je geen leidingen om te leggen en bespaar je de kosten voor nieuwe leidingen. Daarnaast hoef je geen tegels uit te breken en kun je de huidige tegels gewoon blijven gebruiken.  

Nieuwe accessoires 

Is de huidige badkamer nog helemaal goed, maar wil je graag een andere uitstraling creëren? Vervang dan alleen de accessoires. Denk hierbij aan de toiletrolhouder, tandenborstelhouder en de toiletborstel. 

Maak de nieuwe uitstraling vervolgens compleet met een mooie plant en enkele kaarsen. De badkamer zal er direct heel anders uitzien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant