Bedrijfskleding bedrukken: de grootste voordelen op een rijtje

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Ben je ondernemer in de regio Tilburg en heb je personeel in dienst? Dan kun je ervoor kiezen om ze bedrijfskleding te laten dragen. Naast gelijkheid zorg je hiermee voor veiligheid, hygiëne en comfort. Je kunt je personeel in een standaard broek, T-shirt, hoodie en/of jas laten lopen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze kleding te bedrukken. Dit kost weliswaar geld, maar er zitten ook voordelen aan. In deze tekst ontdek je wat de grootste voordelen zijn van bedrijfskleding bedrukken.

1. Je straalt professionaliteit uit

Een eerste voordeel van bedrijfskleding bedrukken is dat je professionaliteit uitstraalt richting de buitenwereld. Laat je een T-shirt, jas of hoodie bedrukken met de naam en het logo van je bedrijf en dragen je medewerkers dit tijdens werktijd? Dan zien ze er allemaal hetzelfde uit. Je hoeft je op deze manier geen zorgen te maken over reputatieschade doordat werknemers niet-representatief gekleed zijn. Jij bepaalt immers wat ze dragen. Door de kleding te bedrukken, maak je het allemaal nog een stukje professioneler.

2. Je medewerkers zijn herkenbaar

Wie bedrijfskleding laat bedrukken, zorgt bovendien voor herkenbaarheid. Heb je een grote klus aangenomen en moet je in of bij een pand aan het werk waar het een komen en gaan is van mensen? Dan herkennen anderen niet wie er wel en niet bij jouw bedrijf hoort als iedereen zelf mag bepalen welke kleding hij draagt. Dit is wel het geval als je bedrijfskleding koopt en deze laat bedrukken met de naam en het logo van jouw bedrijf. Werk je voornamelijk in de regio? Dan kunnen mensen je bedrijf na verloop van tijd zelfs gaan herkennen aan de kleur van de kleding en hier profiteer je in de toekomst mogelijk van.

3. Je maakt reclame voor je bedrijf

Bedrijfskleding kan een behoorlijke investering zijn, zeker als je veel personeel in dienst hebt. Laat je voor iedereen een jas, hoodie en T-shirt bedrukken? Dan lopen de kosten alleen nog maar verder op. Laat je hier alleen niet door weerhouden om bedrijfskleding te bedrukken, want je kunt er uiteindelijk geld aan verdienen. Als je werknemers in kleding met de naam en het logo van je bedrijf lopen, maken zij in principe reclame. Andere mensen die in de toekomst ook een bedrijf nodig hebben voor dezelfde werkzaamheden of producten, kunnen hierdoor bij jou terechtkomen. In dat geval heb je de kosten van (het bedrukken van) bedrijfskleding snel weer terugverdiend.

4. Je vergroot de saamhorigheid onder je personeel

Een vierde en laatste voordeel van bedrijfskleding bedrukken is dat je hiermee zorgt voor saamhorigheid onder het personeel. Veel ondernemers denken hier alleen niet bij na en laten bijvoorbeeld maar een deel van de werknemers in bedrukte bedrijfskleding lopen. De mensen die geen bedrijfskleding krijgen, kunnen zich hierdoor ondergewaardeerd voelen. Hierdoor ontstaan er verschillen binnen je bedrijf en dat kan de werksfeer negatief beïnvloeden. Laat je bedrijfskleding bedrukken voor al je personeelsleden? Dan kan dit er juist voor zorgen dat zij net dat stapje harder zetten, want ze voelen zich gewaardeerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant