De beste veiligheidsschoenen

Wij beoordelen dit product met een:

Er is een grote markt voor veiligheidsschoenen, maar er kan er maar 1 de beste zijn. De Blundstone safety modellen 910 en 122 zijn wereldwijde bestsellers en bieden een ongekend hoge kwaliteit voor je voeten. De beste veiligheidsschoenen van in ieder geval de Benelux, durf ik wel te zeggen.

Voeten verdienen het beste comfort, aangezien je er al gauw urenlang op staat, wandelt en/of werkt. Naast dat ze het beste comfort bieden, moeten de veiligheidsschoenen ook zorgen voor de bescherming van je voet. Bij Blundstone is er keuze tussen twee modellen, oftewel de beste veiligheidsschoenen ooit. Een veiligheidsschoen met een kruipneus en stalen neus, genaamd model 910. Daarnaast is er een model 122 zonder kruipneus, maar alleen met een stalen neus in de collectie.

veiligheidsschoenen blundstone 910
veiligheidsschoenen blundstone 122

Waarom Blundstone veiligheidsschoenen mijn hart hebben veroverd?

Ik kreeg altijd in de namiddag last van mijn onderrug en knieën. Verschillende merken geprobeerd en keer op keer bleven de klachten hetzelfde. Tot ik bij de beste veiligheidsschoen model 122 terecht kwam van het merk Blundstone. Ik weet vanuit de “gewone” Blundstone al dat de kwaliteit en het comfort van hoog niveau zijn, maar niet dat er ook safetyboots in de collectie zitten.

Model 122 is gemaakt van premium bruin leer, waar ze ook nog eens enorm makkelijk schoon te krijgen zijn. Het onderhoud is makkelijk en de boots zijn veterloos, zodat ik in de pauze de schoenen snel aan en uit kan doen als ik even naar binnen moet. De keuze is gevallen voor model 122, omdat ik geen kruipneus nodig heb voor mijn werk.

Blundstones welbekende kwaliteit

De kwaliteit van Blundstone boots is grootst. Het bekende shock protection system wat in de schoenen is verwerkt, zorgt voor minder vermoeide voeten en minder last in de onderrug en knieën. Blundstones zijn gemaakt om lekker lang op te wandelen. Of het nu casual door de stad is, in het park of urenlang werken in de keuken. Het voordeel van de veiligheidsschoenen is dat wanneer je een mes of voedingswaren laat vallen in de keuken, je voeten zijn beschermd. Niet alleen bescherm door middel van de stalen neus aan de voorkant van de schoen, maar ook doordat de chelsea boots warmtebestendig zijn tot 300 graden.

Naast dat de schoenen warmtebestendig zijn, is het ook bestendig tegen olie en zuren. De veiligheidsschoen is dan ook S3 en CE gekeurd. De veiligheidsschoenen worden vaak gebeurt in de bouw, tuin of andere vakgebieden zoals schilders.

veiligheidsschoenen leer blundstone

Boots met een speciale vibram-zool

Een Blundstone schoen zonder stalen neus, maar met een speciale vibram-zool. Dit model wordt ook wel de All-terrain genoemd. Er zijn twee verschillende kleuren in dit model. De bruine variant heet 2056 en de zwarte variant heet model 2058. Waarom zou je voor de “allen terreinen” chelsea boots moeten gaan? De vibram-zool heeft net een wat hogere verhouding van het oppervlaktecontact voor meer stabiliteit en grip op oneffen terreinen.

De schoenen zijn voor mannen en vrouwen en kunnen zowel zomer als winter worden gedragen. De rubberzool zorgt er ook bij dit model voor dat de schoen hittebestendig is tot 300 graden. Beide modellen zijn gevoerd aan de binnenkant en zijn gebaseerd op de leest van de classic modellen, zoals bijvoorbeeld model 585 of 558.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant