Hoe vind je een betrouwbare oppas?

Wij beoordelen dit product met een:

Een avondje weg met je partner kan heerlijk zijn, maar als je kinderen hebt, moet er natuurlijk wel op hen gepast worden. Het vinden van een betrouwbare oppas kan lastig zijn, zeker als je net verhuisd bent naar een nieuwe buurt en nog niemand kent. Wat als je net in Vught of Rosmalen bent komen wonen vanaf de andere kant van het land? Hoe vind je een betrouwbare oppas Vught of oppas Rosmalen? Je laat je kinderen immers niet zomaar bij iedereen achter. Een fijne oppas is goud waard en dus loont het de moeite om je eens te verdiepen in het vinden van een oppas. Hoe ga je te werk?

De buren vragen

De logische eerste stap is om je buren te vragen of zij iemand kennen die op je kinderen kan passen. Misschien hebben zij zelf kinderen die oud genoeg zijn om op te passen, of kennen ze iemand anders uit de buurt die betrouwbaar is en ervaring heeft met oppassen. Het voordeel van een oppas uit de buurt is dat deze vaak al bekend is met jouw buurt en eventueel al bekend is met jou en je kinderen.

Een briefje ophangen bij de supermarkt

Een andere optie is om een briefje op te hangen bij de supermarkt of andere openbare plekken waar veel mensen komen, zoals de bibliotheek of de sportclub. Op het briefje kun je aangeven dat je op zoek bent naar een oppas voor je kinderen en je contactgegevens achterlaten. Het voordeel van deze methode is dat je snel en gemakkelijk veel mensen kunt bereiken. Het nadeel is dat je niet altijd kunt controleren of de oppas betrouwbaar is en voldoende ervaring heeft.

Een oproep doen op sociale media

Sociale media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook voor het vinden van een oppas kun je gebruikmaken van sociale media. Plaats een oproep op Facebook, Twitter of Instagram en vraag vrienden en bekenden om deze te delen. Op deze manier kun je snel veel mensen bereiken en is de kans groot dat er iemand reageert die je kunt vertrouwen. Het nadeel is dat je niet zeker weet of je degene die reageert ook daadwerkelijk kunt vertrouwen en ook het checken van referenties kan lastig zijn.

Een betrouwbaar oppasbureau

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren oppas, dan kun je het beste kiezen voor een oppasbureau als Charly Cares. Een oppasbureau screent de oppassers op ervaring, referenties en betrouwbaarheid. Daarnaast kun je bij een oppasbureau vaak kiezen uit verschillende oppassers met verschillende kwaliteiten en tarieven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant