Bioresonantie therapie

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Een whiplash is een veelvoorkomend letsel dat optreedt als gevolg van een plotselinge en krachtige beweging van het hoofd en de nek, meestal als gevolg van een auto-ongeluk of een sportblessure. In mijn geval is het ontstaan bij een auto ongeluk waarbij ik van achteren ben aangereden. Een Whiplash kan leiden tot diverse klachten zoals nekpijn, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid en zelfs cognitieve problemen. Traditionele medische behandelingen, zoals fysiotherapie en pijnstillers, zijn vaak effectief bij het bestrijden van deze symptomen. Helaas was er in mijn situatie maar een minimale vooruitgang te merken waardoor ik op zoek ben gegaan naar alternatieve behandelingen zoals de bioresonantie therapie om het herstel te versnellen.

Wat is bioresonantie therapie?

Bioresonantie therapie is een alternatieve geneeswijze die is gebaseerd op het principe van bio-energetische resonantie. Het concept achter deze therapie is dat het menselijk lichaam een elektromagnetisch veld heeft dat in balans moet zijn om een goede gezondheid te behouden. Wanneer dit evenwicht verstoord raakt door bijvoorbeeld toxines, allergenen, of infecties, kan dit leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, waaronder whiplash-gerelateerde klachten.

De behandeling maakt gebruik van speciale apparaten, zoals bioresonantie machines, die de elektromagnetische trillingen van het lichaam meten en analyseren. Vervolgens worden deze trillingen gecorrigeerd door specifieke frequenties terug te sturen naar het lichaam, om zo het natuurlijke evenwicht te herstellen. Persoonlijk ontwijk ik vaak de kant van alernatieve geneeswijzen omdat ik meer van de wetenschappelijk bewezen methodes houdt maar vanwege de aanhoudende klachten ben ik toch gestart met deze therapie bij MoSense te Heeze. De resultaten zijn voor mij verbluffend, mijn nachtrust is aan het herstellen en mijn klachten nemen langzaam af.

Hoe kan bioresonantie therapie helpen bij whiplash herstel?

  1. Pijnverlichting: Bioresonantie therapie kan helpen bij het verminderen van pijnlijke symptomen zoals nekpijn en hoofdpijn. Door de herstelprocessen in het lichaam te ondersteunen en de balans te herstellen, kan de behandeling bijdragen aan pijnvermindering.
  2. Ontstekingsremmend: Whiplash kan leiden tot ontstekingen in de nek en de omliggende weefsels. Bioresonantie therapie kan ontstekingen verminderen door het immuunsysteem te ondersteunen en het lichaam te helpen de ontstekingsreactie te reguleren.
  3. Stressvermindering: Whiplash kan leiden tot mentale stress en angst als gevolg van de pijn en het herstelproces. Bioresonantie therapie kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning, wat op zijn beurt het herstel kan versnellen.
  4. Algehele welzijn: Deze therapie is gericht op het bevorderen van algemeen welzijn door het optimaliseren van de lichaamsenergieën. Dit kan helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en het versnellen van het herstelproces.

Belangrijke overwegingen

Hoewel bioresonantie therapie veelbelovend lijkt, moet worden benadrukt dat wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit ervan nog beperkt is. Het wordt vaak beschouwd als een complementaire behandeling in plaats van een vervanging voor conventionele medische zorg. Het is belangrijk dat wanneer je last hebt van eenwhiplash je altijd eerst gaat overleggen met je behandelend arts voordat je de bioresonantie therapie gaat starten. Ik heb dit zowel met mijn behandelaar als met mijn verzekeraar overlegd voordat ik hiermee was begonnen.

Zoals eerder aangegeven ben ik deze therapie gestart bij MoSense te Heeze. De voorkeur voor deze plek was voor mij de reisafstand natuurlijk en vanwege de kennis en kunde van de behandelaar om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen. Mijn klachten moesten tenslotte gaan afnemen en niet toenemen dus de kundigheid is daarbij erg belangrijk.

In het kort

In conclusie kan bioresonantie therapie een aanvullende benadering zijn voor het herstel van whiplash-gerelateerde klachten. Hoewel er nog meer onderzoek nodig is om de effectiviteit ervan volledig te begrijpen, kan ik enkel beamen dat mijn klachten met sprongen zijn vermindert sinds dat ik met deze behandelingen ben gestart. Het is belangrijk om open te staan voor verschillende behandelingsmogelijkheden en te overleggen met zorgverleners om de beste aanpak voor individuele patiënten te bepalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant