Black Friday

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Vandaag is het officieel Black Friday, de dag die bekendstaat met gigantische kortingen en overconsumptie. Persoonlijk ben ik geen fan van Black Friday, ik vind het vooral vreemd dat producten dan ineens veel goedkoper verkocht kunnen worden dan normaal. Ik voel me dan altijd een beetje voor de gek gehouden, maar voor sommige gebruikersartikelen zoals babydoekjes is het voor ons als jonge ouders natuurlijk wel interessant.

Wat betekent Black Friday?

Black Friday is een dag waarop winkels hun producten flink afprijzen met geweldige kortingen. Van origine komt Black Friday uit Amerika, waar de feestdag wordt gezien als ‘de dag van het jaar om te gaan shoppen’. Black Friday valt op de vrijdag na Thanksgiving in november en werd in Amerika als start van de kerstinkopen gezien. Na de stijgende populariteit in Amerika, is het festijn ook overgewaaid naar ons mooie Nederland.  Op deze ‘Zwarte Vrijdag’ geven steeds meer winkels ieder jaar scherpere deals. Het is dus slim om tot deze feestdag te wachten met het aanschaffen van jouw favoriete, nieuwe producten.

black friday aanbiedingen

Wanneer is het Black Friday?

Black Friday 2022 valt dit jaar op vrijdag 26 november (vandaag dus). Toch zien we dat de meeste winkels inmiddels al een week eerder beginnen met het geven van de grote kortingen. Dit is namelijk de start van de ‘Black Week‘. Veel grote webshops starten op deze vrijdag al met het uitgeven van hun allereerste deals. Er zijn zelfs webwinkels die iedere dag een andere dagdeal organiseren, waardoor het slim is om deze webshops elke dag eens te checken. De Black Week loopt weer af op maandag 28 november, ook wel Cyber Monday 2022 genoemd. Op deze dag worden de laatste Black Friday deals vaak nog extra afgeprijsd. 

Na deze maandag is het weer Giving Tuesday, een dag wat zeker tot mijn favorieten behoord. Deze dag staat juist in het teken van geven in plaats van het grijpen naar kortingen. Undiemeister doet voor het derde jaar op een rij een leuke actie in het kader van geven, dit jaar doneren zij voor elke bestelling die zij ontvangen op de website een kledingstuk aan de kledingbank.

Gigantische kortingen

De kortingen die tijdens Black Friday worden gegeven zijn gigantisch. Zo ontving je afgelopen Black Friday editie tot wel 86% korting, je kreeg namelijk afgelopen jaar tot 86% korting op sportkleding bij The North Face of tot 83% korting op meubels bij Koopjedeal. Voor dit jaar worden dan ook nog hogere kortingen verwacht.

zachte babydoekjes van ghazoo
babydoekjes van ghazoo

De mooie deals voor jonge ouders

Ook wij zijn op zoek gegaan naar de beste aanbiedingen tijdens Black Friday alleen dan speciaal voor jonge ouders. Babydoekjes zijn bijvoorbeeld erg handig en deze kunnen we niet genoeg hebben. Ik ben op bol.com dan ook een fantastische deal tegengekomen van het merk Ghazoo, je koopt hier 32 pakjes van 60 stuks babydoekjes voor 29,99! Daarnaast kan je ook genieten van leuke kortingen op de plaswekkerpakketten van Dryly om je kindje ’s nachts zindelijk te maken.

Heb jij wellicht nog andere leuke aanbiedingen voorbij zien komen die interessant kunnen zijn voor onze lezers? Laat deze dan achter in de comments hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant