Bloggers gezocht

Het Gezinsleven is een inspiratiebron voor ouders met jongens en meisjes van 0 -18 jaar. Je vind op onze website de laatste trends en leukste producten omtrent kindermode, speelgoed, kinderkamers, lifestyle, gadgets, uitstapjes en vakanties. Wij richten ons op zwangere, moeders, vaders en kinderen van alle leeftijden.

Lijkt het je leuk om met ons te bloggen?

Vind jij het leuk om te bloggen? Voor onze website Het Gezinsleven zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar moeders en vaders die het leuk vinden om te bloggen. Dat kan zowel over kinderen en het ouderschap gaan maar ook over bijvoorbeeld fashion, zwangerschap, lifestyle, vakanties, dagjes uit etc. Je deelt met ons en onze lezers een kijkje in jouw leven of jouw ervaringen met bijvoorbeeld een product. Hoe leuk is dat?

Neem snel contact met ons op en ga met ons aan de slag!

Bloggen voor het gezinsleven biedt de volgende mogelijkheden

Als het je leuk lijkt om blogs te schrijven voor Het Gezinsleven biedt je dat de volgende mogelijkheden:

  • Je kunt andere ouders inspireren
  • Je kunt jouw eigen blog op Het Gezinsleven zetten (minimaal 2 per maand)
  • Je mag producten testen, wij vragen deze voor je aan en sturen deze naar je op. Dit kunnen producten zijn zoals zwangerschapskleding, babykleding, kinderkleding, schoenen, speelgoed, accessoires, gadgets en lifestyle producten. Na het schrijven van de blog mag je dit artikel ook houden
  • Je werkt binnen een jong en enthousiast team die alle sop alles zetten om Het Gezinsleven groot te maken

Je kunt zelf je tijd indelen

Bloggen voor Het Gezinsleven is op een vrijwillige basis. We proberen natuurlijk wel regelmatig leuke producten voor je te regelen waarover je kan bloggen welke je mag houden nadat je het artikel hebt geschreven.

Ben jij een bloglover, vind je het leuk om te schrijven en andere bezoekers te inspireren? Neem dan snel contact met ons op!