Een Broyeurtoilet Sani-Turbine

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Wat een luxe, een tweede toilet! Helaas is dat niet in alle gevallen mogelijk maar dan bestaat er ook nog een broyeurtoilet. Al veel te lang hebben wij met één toilet gedaan en tot nu toe was dat prima. Maar nu de kinderen weer even thuis wonen sta ik te vaak voor een gesloten wc-deur. En uiteraard altijd op die momenten dat je echt even heel nodig moet. De hoogste tijd voor een tweede toilet en dan is de badkamer een logische keus.

Eerst de verschillende opties bekijken

De loodgieter was voor een andere klus bij ons aan het werk, dus ik besprak met hem de mogelijkheden. De conclusie was niet mals, want er was een afvoer nodig van ongeveer 10 cm. Dat betekende dus aanleggen afvoer, dus veel breekwerk, veel gedoe en rommel en een fors prijskaartje. Ik zag daarmee het tweede toilet al aan de horizon verdwijnen, tot hij begon over een alternatief, een broyeurtoilet.

Ik kende dat fenomeen niet en hij legde mij uit dat een broyeurtoilet voor ons een aantrekkelijke optie zou zijn, omdat in onze badkamer een wasmachine aansluiting zit. Kraan, stopcontact en een smalle afvoer is voldoende. Dat kon dan zo worden aangesloten. Ik kon dat zelfs zelf doen, ook al ben ik niet zo handig.

Zogezegd zo gedaan en ik ben het internet gaan afzoeken naar mogelijkheden. Veel aanbieders, ook veel kaf onder het koren. Bij één partij langs geweest, want ik wilde het toilet toch wel zelf eerst zien. Niemand thuis, dus dat begon niet goed. Verder gezocht en veel, nogal dure alternatieven gevonden. Want broyeurtoiletten zijn duurder dan de standaard huis, tuin en keukentoiletten, vanwege de techniek die wordt gebruikt. Aan de andere kant bespaar je weliswaar weer fors op de installatie, maar toch. En op andere sites stond dan weer de helft van de informatie. Dat is ook niet wat je wilt, als iets nieuw voor je is.

Toen stuitte ik op www.broyeurwereld.nl. Keurige en volledige informatie en nog belangrijker, zeer tevreden klanten met prachtige reviews. En ook nog eens mooie modellen, tegen scherpe prijzen. Het klonk bijna te mooi om waar te zijn, dus direct contact opgenomen. De meneer aan de telefoon legde geduldig uit hoe een broyeurtoilet werkt en waar je op moet letten bij de installatie. Lang verhaal kort, ik heb het toilet bestelt en binnen een paar dagen was het in huis. En afhalen kan ook, dat scheelt je weer bezorgkosten.

Het Gezinsleven - Lifestyle - Broyeurtoilet 1

De Sani-Turbine Broyeurtoilet

Ik heb overigens voor het type Broyeurtoilet Sani-Turbine gekozen, omdat die het stilste is en net iets compacter, met een dubbele spoelfunctie en extra zuinig met water. Wat ook chique is, is de softclosing van de wc-bril en de afdekbril. De loodgieter, die bij ons de laatste hand legde aan het badkamermeubel, was onder de indruk van de kwaliteit van het broyeurtoilet Sani-Turbine. Ik ook, want van hoge kwaliteit porselein en prachtig afgewerkt. Het aansluiten was een fluitje van een cent en in een mum van tijd hadden wij een extra toilet. En ook echt een extra toilet, die niet onderdoet voor het standaard toilet in de wc.

Het gebruik is super eenvoudig, met twee keuze knoppen aan de zijkant, voor de kleine en de grote boodschap. En mooi dat het toilet weinig geluid maakt, vooral als je midden in de nacht wilt doorspoelen. Heel erg blij mee en ik kan iedereen aanraden, die op korte termijn een extra toilet wil zonder al te veel verbouwing, om het sanibroyeur-toilet te overwegen. Het is een aanwinst qua uiterlijk, werkt perfect en je hebt het zo geïnstalleerd. En geloof mij, bespaar jezelf tijd, geld en moeite en kijk direct op www.broyeurwereld.nl.

Heb jij wellicht nog goede tips voor de aanschaf van een broyeurtoilet of een tweede toilet in het algemeen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant