25 ideeën: een bucketlist voor koppels

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Of je nu al jaren samen bent of pas net een paar maanden, het is altijd leuk om samen naar dingen uit te kijken! Met een bucketlist voor koppels hebben jullie een hele lijst aan dingen die jullie verbinden en zeg nou zelf, bijna alles is toch leuker met zijn twee? 

Wat is er zo leuk aan een bucketlist voor koppels? Je leert elkaar beter kennen tijdens al jullie spannende avonturen en het geeft een duwtje in de rug om samen activiteiten te ondernemen of je hebt meteen een goede reden om de hele dag in bed te blijven! Want zeg nou zelf, dat moet je toch ook een keer gedaan hebben? Geen wat als dit, we doen dit later wel, we gaan ooit, nee jullie gaan nu samen je dromen waar maken!

Bucketlist voor koppels: 25 dingen die jullie samen gedaan moeten hebben!

1. Doe jullie eerste date over! Hoe gaaf is het om zo’n moment opnieuw te beleven? 

2. Neem samen een les stijldansen. Hoe voelt het om als koppel over de dansvloer te walsen?

3. Herbeleef jullie eerst kus. Ga naar de plek waar deze plaatsvond en doe het nog eens dunnetjes over. 

4. Ga samen naar de kermis. Deel een grote suikerspin en kunnen jullie een knuffel voor elkaar winnen?

5. Wat deed je vroeger voor elkaar? Wat vond hij/zij vroeger lief en romantisch als je dat deed maar is nu toch alweer eventjes geleden? Doe het nu!

6. Heb je jouw prins(es) op het witte paard gevonden? Natuurlijk, anders was je geen bucketlist voor koppels aan het opstellen! Ga dan samen op het strand paardrijden en geniet van de zonsondergang en de wind door je haren. 

7. Hoe leuk is het om koosnaampjes voor elkaar te hebben? Neem de tijd en bedenk ze voor elkaar. Jullie spreken elkaar de rest van de dag alleen nog maar aan met jullie nieuwe koosnaam, wie zich verspreekt staat een zelf te bepalen straf te wachten…

8. Bestel alles van de menukaart van jullie favoriete (fastfood) restaurant, friettent, sushitent of ijssalon! Je komt zeker iets tegen wat je anders nooit zou hebben gegeten. Smullen maar!

9. Back to basic: Ga met zo min mogelijk spullen (wild)kamperen!

10. Gaan jullie op date? Leg dan voor elkaar de kleding, schoenen en misschien ook wel het ondergoed klaar!

11. Kinderfoto’s terug kijken, hoe zagen jullie er uit als baby’s en kinderen? Met een mond vol spaghetti of tijdens je eerste plasje op het potje? Zo leer je elkaar kennen!

12. Bestel nieuwe outfits voor elkaar en plan een middag waarop jullie een modeshow lopen voor elkaar in jullie nieuwe outfits! Je zult verbaasd zijn in welke outfit jouw partner je graag ziet!

13. Weten jullie hoe het is om écht alles samen te doen? Ga 1 dag door het leven terwijl jullie aan elkaar vast zitten! Als je deze dag overleeft, kunnen jullie alles aan!

14. Perfect voor een bucketlist voor koppels: sterren kijken! Rij midden in de nacht naar het strand of een meer, neem een picknickkleed mee en geniet van het uitzicht en de sterrenhemel. Wie weet zien jullie wel een vallende ster?

15. Bad time! Ga samen in een bad vol bubbels, compleet met kaarslicht en champagne

16. Karaoke bar bezoeken, mochten jullie niet gezegend zijn met een paar gouden keeltjes dan helpen een paar drankjes vast wel om het gezellig te maken en zeg nou zelf? Op een bucketlist voor koppels kan deze toch niet ontbreken!

17. Speurtocht: zet los van elkaar een speurtocht uit, de ander gaat op zoek naar de aanwijzingen en probeert de route te vinden! Tip: om het nog spannender te maken kun je de speurtocht ook in het donker houden.

18. Race tegen elkaar en tegen de klok op de lokale kartbaan en bepaal wie de beste coureur is!

19. Zoek een muziekinstrument en maak wat tijd om jezelf goed voor te bereiden. Na wat voorbereiding brengen jullie elkaar een bijzondere serenade.

20. Vandaag zijn de rollen omgedraaid, hij doet haar make-up en zij scheert zijn baard en doet zijn haar, maak er wat moois van!

21.  Op een bucketlist voor koppels kan een dag in samen in bed doorbrengen natuurlijk niet ontbreken! Ontbijt, lunch en diner op bed, genieten van je favoriete series en je hoeft je pyjama niet uit te trekken, maar het mag natuurlijk wel…

22. Schrijf elkaar een liefdesbrief en doe hem op de post! 

23. Hou een eetwedstrijd met jullie favoriete fastfood! Wie eet er binnen de tijd de meeste hotdogs? Daarna lekker samen uitbuiken!

24. Welk liedje hoort bij jullie relatie? Vraag het aan op de radio en vergeet er geen lieve boodschap bij te zetten!

25. Doe een fotoshoot! Zo maak je mooie plaatjes waar je later nog van kan genieten en je huis mee kan versieren. 

Ik daag jullie uit om met deze bucketlist voor koppels aan de slag te gaan. Haal er de ideeën uit die bij jullie relatie en leven passen en laat me weten hoe het is bevallen! Ik hoop dat jullie veel plezier hebben samen. Blijf gemotiveerd en samen van al jullie activiteiten op jullie eigen bucketlist voor koppels!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant