Cadeau Moederdag – Een mooi sieraad

Wij beoordelen dit product met een:

Het is weer bijna Moederdag, het moment om mama extra in het zonnetje te zetten. Er zijn veel verschillende ideeën voor een leuk cadeau Moederdag maar in deze blog ga ik wat meer over vertellen over mooie (betaalbare) sieraden die je cadeau kunt geven. Moederdag is het ideale moment om de band tussen moeder en kind te vieren, dit kan je dan ook perfect doen met het juiste sieraad. Een gepersonaliseerd sieraad doet denken aan de onvoorwaardelijke liefde en de verrijking in je leven. In deze blog geven we je wat leuke tips voor een leuk cadeau Moederdag.

moederdag ringen cadeau

Een aantal leuke voorbeelden

Er zijn veel verschillende sieraden online verkrijgbaar. Na een kleine online zoektocht ben ik zelf uitgekomen op de website van Myjewellery. Op deze website vind je erg leuke sieraden van oorbellen en ringetjes tot de leukste kettinkjes. Persoonlijk vind ik voor een dag als Moederdag een sieraad met bijvoorbeeld de initialen van onze kindjes erg leuk, dit maakt het namelijk net iets bijzonderder dan een standaard sieraad.

Je kunt ook kiezen voor een sieraad zonder gravering, dat is wellicht iets minder persoonlijk maar deze kunnen net zo mooi zijn. Een mooi voorbeeld van een sieraad zonder gravering is bijvoorbeeld dit leuke kettinkje met 3 hartjes welke verkrijgbaar is in het zilver en in het goud.

moederdag cadeau ketting

Persoonlijke gravering

Zoals hiervoor al aangegeven kies ik meestal toch voor de persoonlijke gravering. Dit maakt het Moederdag cadeau toch net wat specialer. Je kunt je sieraad laten graveren met speciale woorden, namen van je kindjes of een belangrijke data.

De mooiste sieraden

Op de website heb ik verschillende sieraden gevonden die bij ons in de smaak vallen. Omdat je bij de meeste sieraden enkel één letter kan graveren ben ik nu toch op zoek gegaan naar een sieraad zonder gravering. Ik heb namelijk twee zoontjes en dan is een enkele letter niet gewenst. Er is wel een leuke oplossing en dat zijn bijvoorbeeld de “Cubes bedel initiaal zilverkleurig” maar zoiets heeft mijn vrouw al eerder gekregen.

Om toch met een leuk cadeau Moederdag voor de dag te komen ben ik nu dus op zoek gegaan naar een meer basic sieraad. De “Ketting met drie hartjes” in het zilver valt dan goed in de smaak, deze is erg subtiel en daar houdt mijn vrouw van. Alle sieraden van My Jewellery zijn gemaakt van Stainless steel en verkleuren niet.

moederdag liefde

Verschillende soorten cadeaus voor Moederdag

Het is natuurlijk niet zo dat ik elk jaar met Moederdag een nieuw sieraad uit ga zoeken voor mijn vrouw. Een Moederdag cadeau kan dan ook niet enkel een sieraad zijn, een mooie bos bloemen, iets lekkers, een parfum of een dagje weg kunnen ook erg leuke Moederdag cadeaus zijn die vaak goed in de smaak vallen. Het leuke aan een mooi sieraad is wel dat deze vaak lang meegaan en de herinnering dus langer blijft bestaan.

Bekijk nog een van onze andere blogs voor moederdag cadeaus voor nog meer inspiratie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant