15 cadeau ideeën voor de trouwdag van je ouders!

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

De trouwdag van je ouders staat weer bijna voor de deur, dit jaar wil je groots uitpakken. Misschien zijn ze wel 25, 30, 40 of zelfs 50 jaar getrouwd! Je wilt ze verwennen, maar weet niet goed hoe? Dan zit je hier goed! We geven je cadeau tips die origineel en leuk zijn, ik weet zeker dat jouw ouders ze zullen waarderen. 

Trouwdag van je ouders

Het blijft altijd een bijzonder moment, de trouwdag van je ouders. Het is dan ook een bijzondere gebeurtenis waar best even bij stil gestaan mag worden. Ik vind het altijd erg leuk om iemand te verrassen, maar het is nog niet zo gemakkelijk. Soms is de inspiratie gewoon even zoek, vandaar dat ik voor jou 20 cadeau ideeën heb verzameld!

1. Tijd voor een familiefoto

Hoe mooi is het om samen een familiefoto te laten maken? Verzamel alle kinderen en kleinkinderen en regel een fotograaf. Je kunt kiezen voor een foto op een door jullie gekozen locatie, zoals in de bossen of in de plaats waar jou ouders elkaar hebben leren kennen. Een andere optie is om samen de studie in te gaan en er op los te poseren. 

2. Borrelen met wijn

Zijn je ouders altijd wel in voor een lekker hapje en drankje? Koop dan een goede fles wijn en maak je eigen etiket. Je kunt hier bijvoorbeeld een oude (trouw)foto van je ouders voor gebruiken of je kinderen het etiket laten versieren. Schrijf er bijvoorbeeld hun trouwjaar op en de ingrediënten die hun huwelijk tot een succes hebben gemaakt. Geef er ook wat lekkere hapjes bij zodat ze een compleet pakket hebben om van te genieten. Denk aan olijven, kaasjes, noten, toast en worstjes. Ik weet zeker dat ze je dankbaar zullen zijn. 

3. Sauna of wellness

Wat is er fijner dat je ontspannen en laten verwennen? De trouwdag van je ouders is vast nog nooit gevierd met een massage, een sauna en een bubbelbad? Geef ze een dagje wellness cadeau en zorg dat ze in de watten worden gelegd, want dat hebben ze verdient!

4. Uitje

Op de trouwdag van je ouders kun je ze maar het beste verwennen met iets wat ze heel graag samen doen. Wat vinden ze leuk? Houden ze van het theater of gaan ze liever naar de bioscoop? Is er een museum wat ze nog graag willen bezichtigen? Regel tickets en pak deze mooi in, dan kunnen ze er samen een leuke dag van maken.

5. Bloemen

Bloemen zijn altijd goed, geef ze een grote bos rozen of laat in de stijl van jouw moeder’s bruidsboeket een bloemstuk ontwerpen. Het voordeel van een bloemstuk is dat ze er vaak lang van kunnen genieten.

6. Fotoboom

We kennen allemaal de saaie stamboom met namen maar wat nu als je eens iets anders doet met alle foto’s die je door de jaren heen hebt verzameld? Zo kun je een foto collage maken, of een fotoboom waar je allemaal foto’s aanhangt. Je kunt tegenwoordig bijna alles bedrukken van chocolade tot placemats en van bedels tot tassen. Wil je liever iets simpels? Een mooie familiefoto van een herinneringen die je altijd bent blijven koesteren is altijd goed en wordt zeker gewaardeerd als cadeau!

7. Gedicht

Wil je de trouwdag van je ouders graag aangrijpen als een moment om wat te delen? Schrijf dan een mooi gedicht of een brief. Hierin kun je vertellen wat ze voor je betekenen, hoe jou jeugd is geweest en wat je zo bijzonder vindt aan hun huwelijk.

8. Kunst

Kunst is een blijvende herinneringen aan een speciaal moment. Geef een mooi doek voor aan de muur of een beeld voor aan de tuin. Ben je een beetje onzeker of het wel bij je ouders past? Dat is niet zo gek, kunst is namelijk heel persoonlijk. Je kunt je ouders ook meenemen en ze zelf laten uitkiezen. 

9. Uiteten

Je ouders trakteren op een etentje is natuurlijk altijd gezellig maar een surprise diner organiseren laat zien dat je er net wat meer moeite en tijd in hebt gestoken. Je maakt de trouwdag van je ouders super speciaal door familie en goede vrienden uit te nodigen en je ouders te verrassen.

10. Trouwauto

Is de trouwauto die je ouders voor hun huwelijk hebben gebruikt nog beschikbaar? Regel dan een chauffeur en laat ze een mooie route rijden. Deze kan bijvoorbeeld gaan langs alle huizen waar ze ooit gewoond hebben of andere plekken waar ze mooie herinneringen aan hebben. Regel onderweg stops waar ze een hapje kunnen eten en drinken en wil je helemaal uitpakken? Dan kun je ze naar een locatie brengen waar de hele familie een hapje kan eten.

11. Bruidstaart

Hoe leuk is het om het moment dat ze elkaar een hapje van de taart laten proeven na jaren nog eens over te doen? Heb je nog foto’s van de bruidstaart kunnen vinden? Schakel dan een professionele patisserie in laat hem namaken. 

12. Hotel overnachting 

Wil je van de trouwdag van je ouders een bijzondere ervaring maken? Geef ze dan een hotel overnachting cadeau in een romantische stad. Je kunt zelfs de bruidssuite reserveren en ze in de watten latten leggen met bubbels en chocolade. De romantiek zal weer helemaal opleven!

13. Hobby’s

Welke hobby’s hebben jou ouders? Misschien doen ze graag samen schilderen, bakken, tuinieren of wandelen? Je kunt ze een cadeau geven wat bij deze hobby past. Zo is een mand met lekkere bakspullen of bloemenzaden altijd goed of zijn ze misschien nog op zoek naar een rugzak om mee te wandelen? 

14. Ontbijt op bed

Al zolang als ik weet bracht ik mijn ouders op zondag ontbijt op bed. Mijn zusje en ik hadden dan beneden het rijk voor ons alleen en konden lekker kiezen wat we op tv wilde kijken. Hoe leuk om dit voor de trouwdag van je ouders nog eens te doen? Je kunt zelf in de keuken gaan staan, maar er zijn tegenwoordig ook genoeg leuke ontbijtboxen te bestellen.

15. Tijd voor een feestje

Wil je liever een feest dan een cadeau geven om de trouwdag van je ouders te vieren? Dan is een (groot) feest natuurlijk altijd een goed idee. Je kunt het zelf organiseren of je ouders helpen. Je kunt het thuis vieren maar ook al het werk uit handen geven en een locatie huren die de hapjes en drankjes verzorgd. 

We hopen dat je veel hebt aan deze ideeën op van de trouwdag van je ouders iets speciaals te maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant