Drie luxe cadeautjes om aan je man te geven

Wij beoordelen dit product met een:

Zijn jullie al jaren samen en hebben jullie een feestje je vieren, maar weet je nog steeds niet met welk cadeautje je je man blij maakt? Je bent niet de enige. Het internet staat vol met leuke hebbedingetjes die je aan je partner kunt geven, maar wat als je iets extra speciaals te vieren hebt? Voor een extra speciale gelegenheid, zoals een jubileum, nieuwe baan of promotie kies je natuurlijk liever voor een extra speciaal presentje.

Lees verder voor meer inspiratie en kies het juiste luxe cadeau voor je man.

Een luxe horloge

Het horloge staat al jarenlang op nummer één van de beste luxe cadeaus voor mannen. De prijzen van goede horloges kunnen al snel in de honderden euro’s lopen en daarom is dit zeker niet een cadeau om jaarlijks te geven. Het geven van een horloge is echt speciaal en past dus goed bij een belangrijke prestatie, zoals een huwelijksjubileum of een promotie. Kies bij het uitzoeken van een horloge voor een welbekend merk, zoals Tissot horloges – de populairste modellen zijn o.a. de Heritage, T-Sport en T-Classic.

Het dragen van een luxe horloge doet een hoop voor de uitstraling van je man. Zo worden mannen die een horloge dragen vaak als serieuzer gezien, wat goed is voor zakelijke relaties. Daarnaast straalt het klasse en welvaart uit, wat het zelfvertrouwen van je man een echte boost kan geven. Laat het horloge graven voor een extra speciale herinnering van zijn of jullie prestatie.

Een mooie reis

Houdt je man van reizen en is er een bestemming waar hij altijd al heen wilde gaan? Een mooie reis is een geweldig cadeau. Dit cadeau zal waarschijnlijk geen verrassing kunnen zijn, want het plannen van de reis kun je het beste samen doen. Je man moet natuurlijk wel vrij kunnen krijgen en heeft misschien een aantal dingen die hij graag zou willen zien.

Als je toch liever hebt dat de reis een verrassing blijft, kun je bijvoorbeeld een cadeaubon van een reisorganisatie of vliegmaatschappij cadeau doen. Na het geven van het cadeau kunnen jullie dan samen een reis uitzoeken en plannen. Een reis is het ultieme cadeau voor de reislustige man en is iets wat je niet elk jaar op je verjaardag krijgt. Niet alleen het cadeau is speciaal, maar ook de mooie herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren.

Een mancave

Een mancave is een onverwacht cadeau waar je man zeker blij mee zal zijn. Om dit te realiseren heb je natuurlijk wel een ruimte nodig in je huis, die je tot mancave kunt omtoveren. Stuur je man een dagje weg en ga aan de slag. Voor het inrichten van een mancave heb je echt niet veel nodig. Een likje verf en wat meubilair van de kringloop kunnen samen een prachtige mancave vormen. Hang een scherm op en zorg voor een koelkast en je mancave is compleet. Je man zal niet weten wat hem overkomt.

Een mancave is niet alleen een cadeautje voor je man, maar ook voor jezelf. Doordat je man in zijn mancave zit heb je de televisie helemaal voor jezelf en kun je genieten van alle rust om je heen. Heb je nog klusjes te doen? Dit wordt een stuk makkelijker nu je man niet steeds in de weg loopt. Geef je man én jezelf een mooi cadeau met het inrichten van een mancave.

Heb jij nog andere leuke ideeën of tips voor ons? Laat deze dan achter in de comments hieronder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant