Heerlijk verse koffie voor onderweg met Caffe2Go

Wij beoordelen dit product met een:

Zelf ben ik regelmatig onderweg met de auto en maak ik regelmatig ritten die langer dan een uur duren. Voor een lekker vers bakje koffie moest ik dan vaak langs een tankstation omdat ik regelmatig vergat om een thermoskan of -beker mee te nemen. Toen ik op internet aan het surfen was naar een thermoskan in de auto liep ik plotseling tegen het “mobiel koffieapparaat” van Caffe2Go aan. Dit trok direct mijn aandacht waarop ik besloot de website te bezoeken. In deze blog vind je mijn ervaring / review van de Caffe2Go Presso X.

Een lichtgewicht USB koffieapparaat van Caffe2Go

De Presso X is een lichtgewicht koffieapparaat van Caffe2Go. Wat mij direct erg aanspreekt is de mooie vormgeving van het apparaat. Toen het apparaat werd bezorgd viel het me direct op dat er veel aandacht is besteed aan de uitstraling van de verpakking. Het apparaat zit goed en degelijk verpakt in een nette verpakking welke mooi is bedrukt. Alles zit netjes verpakt in het plastic en alles zit stevig in de doos verpakt.

Het Gezinsleven - Reviews - Caffe2Go Presso X - verpakking
Het Gezinsleven - 0BC542EB CB76 4DE6 B86D A287A85F032B

Eenmaal uitgepakt zie je direct hoe compact dit apparaat is. Het koffiezetapparaat past gemakkelijk in je tas, koffer of zelfs in je bekerhouder in de auto. Het meest bijzondere aan het apparaat is dat deze zelf het water kan verwarmen, tot maar liefst 96 graden! Het apparaat bevat een erg krachtige oplaadbare batterij welke je met USB kunt opladen. Een volle accu kan tot wel 5 kopjes koffie zetten.

De Presso X is geschikt voor cups en gemalen koffie

De Presso X van Caffe2Go wordt geleverd met twee verwisselbare adapters. Met behulp van deze adapters kan je zowel koffie zetten met de nespresso cups als uit gemalen koffie. Omdat wijzelf thuis een Nespresso apparaat in de keuken hebben staan is dit natuurlijk erg gemakkelijk.

Het Gezinsleven - Reviews - Caffe2Go Presso X - uitgepakt

Wanneer ik zelf het apparaat ga testen maak ik gebruik van een koffiecup van nespresso. Ik heb zelf namelijk geen gemalen koffie in huis waardoor dit ook de enige manier is hoe ik de Caffe2Go Presso X nu kan testen. Als ik het kopje eraf draai en de capsule houder los draai kan ik de capsule in het apparaat plaatsen. Als de koffie capsule op zijn plaats zit draai ik de capsule houder en het kopje terug en vul ik het reservoir met water. Het enige wat nu nog moet gebeuren is het apparaat aanzetten.

Als je één keer op de aanknop klikt laat het apparaat met de indicators zien hoe vol de accu van het apparaat nog is. Als ik twee keer snel achter elkaar op de knop druk start het apparaat met het verwarmen van het water, als dit klaar is wordt direct de koffie gezet. Het duurt ongeveer 2 tot 3 minuutjes voordat je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie die wordt klaargemaakt op de perfecte temperatuur!

Dit apparaat past precies in je bekerhouder in de auto

De belangrijkste reden voor mij voor de aanschaf van dit mobiele koffieapparaat is voor het gebruik onderweg tijdens langere autoritten. Het design van de Presso X is perfect ontworden zodat deze precies past in de bekerhouder van een auto. Hierdoor kan ik altijd wanneer ik maar wil genieten van een heerlijk vers kopje koffie onderweg.

Voor het gebruik in de auto heb ik de Presso X samen met een aantal koffie capsules en een flesje water nu als vaste uitrusting in mijn auto toegevoegd. Voordat ik wegrijd zorg ik dat het reservoir van de Presso X is gevuld en dat er een koffie capsule in het apparaat zit. We willen natuurlijk goed voorbereid zijn en voorkomen dat we tijdens het rijden afgeleid zijn door andere zaken.

Wanneer je koffie wilt drinken hoef je nu nog enkel tweemaal op de aanknop te drukken en het apparaat doet de rest. De meeste auto’s zijn tegenwoordig voorzien van USB poorten, een extra groot voordeel is dan ook dat de Presso X via USB is op te laden voor gebruik.

Het Gezinsleven - Reviews - Caffe2Go Presso X - Auto

Technische gegevens van de Caffe2Go – Presso X

Het mobiele koffieapparaat Presso X van Caffe2Go weegt 780 gram en is 22 cm hoog. Het apparaat heeft een diameter van 6 cm wat dit mobiele koffiezetapparaat ideaal maakt om mee te nemen in tas, rugzak of om hem in de bekerhouder van je auto te zetten.

Aan de zijkant van de watertank van de Presso X zit een meetlat, hierdoor kan je precies opmeten of je genoeg water in de tank hebt gedaan voor het perfecte kopje koffie. Heb je behoefte aan een geconcentreerde espresso? Meet dan precies 30 ml op de meetlat af.

Het Caffe2Go koffiezetapparaat beschikt over 4 blauwe led lampjes waar je gemakkelijk de batterij capaciteit op kunt aflezen. De Presso X beschikt over een hitteplaat en temperatuur sensoren, deze zorgen ervoor dat de koffie altijd wordt klaargemaakt op 96 graden. Dit is de perfecte temperatuur voor een kopje koffie.

Met de Presso X zet je tot wel 4-5 kopjes koffie op een volle batterij. Het opladen gaat zoals je nu waarschijnlijk al begrepen hebt, via een USB kabel. Dit zorgt ervoor dat je universeel over de hele wereld kunt opladen. 

Ben jij een echte koffieliefhebber? Bekijk dan ook eens onze blog over de lekkerste koffie of bestel jouw eigen Presso X!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant