Champ 1 bottle Wijnkoeler, voor een lekker koude fles wijn

Wij beoordelen dit product met een:

De Champ 1 bottle Wijnkoeler is een echte blikvanger op tafel en het houdt je fles wijn (of ander drankje) nog lekker koel ook. Als je lekker met gezelschap aan tafel zit wil je liever niet terug naar de koelkast lopen om de fles wijn uit de koelkast te halen. Tegenwoordig is de ouderwetse cilindervormige wijnkoeler ook niet meer echt speciaal, vooral als je kijkt naar wat er tegenwoordig allemaal te verkrijgen is. Vooral tijden de lekker warme (na)zomerse avonden wil je niet dat je drinken onnodig snel opwarmt en een wijnkoeler biedt dan een uitstekende uitkomst.

Thuis lekker tafelen en borrelen

Het sociale aspect hoort in iedere levensstijl en de afgelopen twee jaar hebben de maatregelen rondom COVID-19 ervoor gezorgd dat het op sociaal vlak moeilijker was om iets in te plannen. Uiteten en borrelen was niet of in mindere maten mogelijk waardoor het thuis tafelen en borrelen enorm populair geworden is. Het resultaat is dat men thuis dezelfde beleving wilde creëren als een avondje uit waardoor er meer aandacht uit ging naar de aankleding. Via sociale media vlogen de inspiratiebeelden van mooie, chique en gezellig gedekte tafels over je beeldscherm. Hieruit blijkt ook wel dat bedrijven hier vol op in speelde en spelen.

Men wilde thuis dezelfde sfeer creëren als in de horeca en zochten voor thuis ook naar leuke accessoires om een leuk avondje uit in de eigen keuken of woonkamer na te bootsen. Er zijn zelfs mensen om die compleet nieuw servies aangeschaft hebben om thuis echt het gevoel te creëren van een lekker avondje uiteten.

Thuis borrelen heeft deze trend ook op verschillende manieren een enorme boost gegeven. Zo zijn het maken van cocktails enorm populair geworden omdat het borrelen dan gecombineerd werd met een activiteit. Ook op gebied van wijn drinken zien we kleine veranderingen, ”gewoon” een wijntje drinken werd bijvoorbeeld een wijnproeverij met bijpassende hapjes. Zo ontstaat er een programma wat toch iets nieuws toevoegt aan de avond.

Wijnkoeler als blikvanger

De Champ 1 bottle Wijnkoeler is een echte blikvanger wanneer je deze op tafel ziet staan. Het leuke is dat je met accessoires de sfeer van het moment kan bepalen en daarom mag er best wat aandacht besteed worden aan de aankleding, dat geldt ook voor de wijnkoeler. Eerder hebben we al een leuk artikel geschreven over de Champ Wijnkoeler, wat de grote broer is van deze Champ Wijnkoeler voor 1 fles wijn.

Champ 1 bottle Wijnkoeler

Deze versie is gemaakt voor 1 fles wijn, champagne of ander drinken met hetzelfde formaat fles. Het voordeel van dit model is dat het een mooi formaat heeft om op tafel te plaatsen. Je creëert meteen een gezellige sfeer door het uiterlijk van de Champ 1 bottle Wijnkoeler aangezien het de vorm heeft van een champagne kurk. De deksel zelf is ook gemaakt van kurk wat een leuk speels effect geeft. De Champ 1 bottle Wijnkoeler is verkrijgbaar in 3 kleuren: off white, wicked black en taupe’s touch. Hiermee kan je de meest geschikte kleur kiezen bij je interieur.

De Champ 1 bottle Wijnkoeler is gemaakt van recyclebaar kunststof en daardoor is het ook mogelijk om deze buiten te gebruiken en zelfs te laten staan. Hoewel de Champ 1 bottle Wijnkoeler robuust oogt zorgt het recyclebaar kunststof ervoor dat die licht van gewicht is waardoor de wijnkoeler eenvoudig op te bergen is. Het dubbelwandig design zorgt ervoor dat de hitte niet direct de binnenzijde van de koeler bereikt waardoor je drankjes lekker koud blijven.

Hou je zelf ook van thuis tafelen of borrelen en heb jij nog tips hoe je het thuis tafelen of borrelen nog gezelliger kan maken laat het ons dan hieronder weten in de comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant