De Champ Wijnkoeler, altijd gekoelde drankjes

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Wij zijn fan van de Champ Wijnkoeler en wij vertellen je graag waarom. Of het nu overdag of ’s avonds is, wanneer het mooi weer is zitten we graag buiten. Dat doen we over het algemeen het liefst met familie of vrienden en natuurlijk onder het genot van een verkoelend drankje. Het is natuurlijk geen probleem om naar de koelkast te lopen om je drankje bij te vullen maar het is nog fijner als je een koeler in de buurt hebt die de drankjes lekker koel kan houden. Dat is precies waar wij naar op zoek waren.

Het buitenleven

De laatste jaren merken we dat de tuin/terras steeds belangrijker is geworden in ons leven. Het moment dat de eerste zonnestraal van het voorjaar zichtbaar is maken we de tuin klaar voor de zomer en het terras mag daar zeker niet aan ontbreken. Je merkte aan de opkomst van de lounge sets dat mensen graag ‘relaxen’ in eigen tuin of balkon. Dat we dit graag in gezelschap doen blijkt wel aan de omvang van bijvoorbeeld een loungeset. Vroeger had je een bankje of 2 stoeltjes maar tegenwoordig zijn het complete woonkamer achtige modellen waar je met 6-8 personen aan kan zitten.

Tijdens verschillende maatregelen rondom COVID-19 waarbij bijvoorbeeld de horeca gesloten was is het ’thuis afspreken’ enorm toegenomen. Bedrijven speelde hier slim op in door de luxe en aankleding van een horeca gelegenheid in huis te halen en dus ook in de tuin. Wij raakte uiteindelijk gewend aan het thuis afspreken en in de zomer natuurlijk lekker in de tuin waardoor we onze tuin/ terras voorzagen van een gezellige aankleding.

Accessoires en gadgets

Dit heeft ook geresulteerd in een enorm aanbod van accessoires en gadgets die door fabrikanten ontwikkeld en aangeboden werden. Dat is voor ons als consument geweldig omdat er een ruime keuze aan producten is en veel keuze binnen verschillende stijlen. We zijn hierdoor steeds creatiever geworden om het in en om huis gezellig te maken voor het gezin, familie en vrienden. Denk hierbij naast meubels ook aan aankleding en praktische accessoires om het zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken. Zo kwamen wij ook op het idee om op zoek te gaan naar een koeler zodat we niet meer naar binnen hoefden te gaan voor verkoelende drankjes.

De Champ wijnkoeler van Bubalou

Wij waren op zoek naar een koeler waar we meerdere flessen in konden koelen maar we wilde ook dat het design mooi was. Je kan natuurlijk ook een koelbox buiten zetten maar wij zochten toch iets mooiers. Online kwamen we eigenlijk al snel de Bubalou Champ wijnkoeler tegen en wisten ook dat we niet meer verder hoefde te zoeken. Het design is wat ons erg aansprak want wat zeg nu meer dan de vorm van een champagne kurk die ook nog eens afgewerkt met een kurk afdekplaat. De Bubalou Champ wijnkoeler voor meerdere flessen wijn viel ook bij ons bezoek in de smaak want iedereen sprak vol lof over de uitstraling.

De Bubalou Champ wijnkoeler voor meerdere flessen wijn is gemaakt van recyclebaar kunststof waardoor deze gedurende het hele jaar buiten kan blijven staan en de dubbelzijdige wand zorgt ervoor dat de binnenkant lekker koel blijft. Je vult de binnenkant van de Champ wijnkoeler met ijs/water waar je vervolgens de drankjes bij voegt. De afdekkurk houdt het zonlicht tegen waardoor de drankjes niet opwarmen. Aan de onderkant is een plug gemonteerd en wanneer je deze losmaakt kan het water eenvoudig via de onderzijde wegstromen.

De Bubalou Champ wijnkoeler is in drie kleuren verkrijgbaar: wit, taupe en zwart waar wij gekozen hebben voor wit. Het is een echte blikvangen met een hoogte van 45 cm en een bijkomend voordeel is dat de Champ wijnkoeler ook als kruk te gebruiken is. Het kunststof is zo sterk dat je er makkelijk op kan zitten en de kurk dient dan als zitvlak.

Bubalou

Als je verder op de site van Bubalou kijkt dan zie je dat ze gespecialiseerd zijn in outdoor artikelen, hun slogan luidt ook ‘Enjoy outdoor living’. Naast andere leuke accessoires zoals bijzettafels, buitenhaarden, potten, sierkussens, verlichting en zitzakken hebben ze ook nog een heel assortiment aan buitenmeubels. Hier zie je bijvoorbeeld luxe ligbedden maar ook complete loungesets. Wat ons enorm aanspreekt is dat alle producten prachtig met elkaar te combineren zijn omdat ze allemaal dezelfde stijl uitdragen. Als je van plan bent om je tuin/terras gezelliger te maken dan adviseren wij eens een kijkje te nemen bij Bubalou.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant