Stel je voor: Voel je comfortabel in een ondershirt

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Witte t-shirts zijn ‘oh zo gewoon’, maar het vinden van het juiste T-shirt is dat vaak niet. In tegendeel zelfs. Het is een dagelijks kledingstuk dat zowel als top, als onder een overhemd gedragen wordt. Vooral wanneer je je t-shirt als een ondershirt draagt is het extra van belang dat deze goed zit. In elke situatie. Het is bij mannen een onderdeel van hun lifestyle om een perfect passend ondershirt te hebben.

Een ondershirt draag je met een reden, want dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Die voordelen vertellen we je graag. En als extraatje laten we je ook zien wat je vooral wel en niet moet doen bij het dragen van een ondershirt.

Waarom dragen we een ondershirt?

Niet alleen mannen, maar ook vrouwen dragen vaak een basic t-shirt, maar waarom eigenlijk? Daar heeft iedereen zijn eigen reden voor. De voornaamste reden is toch wel dat een ondershirt je lichaamstemperatuur reguleert. Het T-shirt fungeert als een extra laagje en houdt de warmte goed vast. Hierdoor hoeft je lichaam zelf minder moeite te doen om het warm te houden.

De warmte die het t-shirt biedt staat gelijk aan het comfort. Doordat je lichaam warm blijft tijdens koude dagen en vocht beter opneemt tijdens warme dagen kun jij je bezighouden met de dingen die ertoe doen. Bij Mijn Witte T-shirts zeggen we niet voor niets: het draagcomfort telt.

Niet alle mannen dragen een t-shirt als onderkleding, maar wel een hemd. Een hemd heeft in principe dezelfde voordelen als een t-shirt. Echter, doordat een hemd geen mouwen heeft zal het weinig tot geen transpiratie opvangen. Daarnaast kan het een raar gezicht zijn dat alleen je armen onder je overhemd doorschijnen als je een overhemd draagt.

Wat is belangrijk?

Mocht je nieuwe ondershirts overwegen dan zijn er een aantal dingen waar je op kan letten. 4 dingen wel te verstaan: de pasvorm, de hals, de lengte en de kleur. Niet zo moeilijk zou je zeggen, maar je draagt dat T-shirt elke dag. Dan moet het goed zijn!

De hals

Wanneer je je ondershirt voornamelijk onder een overhemd draagt is de hals van het T-shirt belangrijk. Het hangt ervan af hoe je je overhemd draagt. Met stropdas? Neem dat een T-shirt met ronde hals. Draag je je overhemd liever met 1 of 2 knoopjes open? Dan is een T-shirt met V-hals of diepe V-hals de beste optie!

Ongeacht welke kraag je kiest, hij mag niet lubberen. Daarom zijn de kragen van bijvoorbeeld Mijn Witte T-shirts allemaal dubbel gestikt. Zo blijf je een verzorgde uitstraling behouden, ook na 50 keer wassen.

Lengte van het T-shirt

Niks is zo irritant als een ondershirt dat bij elke beweging uit je broek gaat. Het T-shirt moet blijven zitten waar het hoort. De hele dag door. Maar om dan meteen het hele T-shirt langer te maken? Dat is ook niet ideaal, want daardoor krijg je een hoop overtollig stof aan de voorkant van het T-shirt. Dus daar hebben we iets op bedacht!

We hebben het totale t-shirt een klein beetje langer gemaakt zodat het aan de voorkant lang genoeg is om goed te blijven zitten. De achterkant hebben we langer gemaakt dan de voorkant. Oftewel: een verlengd achterpand. Zo blijft het T-shirt, ook wanneer je bukt, in je broek zitten. Zowel aan de voorkant als achterkant. Wel zo fijn.

Kleur T-shirt

Wist je dat 90% van de ondershirts die mannen dragen wit is? Dit komt omdat een ondershirt in de basis bedoeld is voor onder een overhemd. Het toeval is dat we voornamelijk witte overhemden dragen onder een pak en dus ook witte ondershirts. Wit geeft nou eenmaal een verzorgde uitstraling. Ook heb je nog de kleur Kaki (huidskleur) voor een ondershirt. Het voordeel van deze kleur is dat je geen contouren meer ziet onder je witte overhemd. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant