In het najaar veilig op stap met de Corona zelftest?

Wij beoordelen dit product met een:

Natuurlijk hopen we dat we dit nooit meer hoeven te gebruiken maar de corona zelftest blijft voorlopig toch nog onderdeel van ons leven. Hoewel we eigenlijk een zomer gehad hebben zonder maatregelen wil dit niet automatisch zeggen dat er ook geen maatregelen meer komen. Er zijn zelfs voorspellingen die aangeven dat we rond dit najaar een nieuwe corona golf kunnen verwachten.. Laten we hopen dat dit niet waar is! Als iedereen een beetje verantwoording neemt blijven we allemaal wat gezonder.

De symptomen die kunnen duiden op Corona zijn zeer divers waardoor een kuchje van een verkoudheid al genoeg kan zijn om volledig in paniek te raken. Hoesten, niezen, hoofdpijn, koorts verschijnselen etc. horen hier allemaal bij. Voor jezelf maar ook voor je omgeving is het dan een rustgevend gevoel om een corona zelftest te doen en vervolgens met een negatieve uitslag op pad te gaan. Je zelftest corona kopen kan hier.

De tijdlijn

Hoe zat het ook alweer? We hoorde voor het eerst van het coronavirus in januari 2020 en in februari 2020 was de eerste besmetting in Nederland een feit. Kijkend naar de tijd van het jaar ontstond er een snelle verspreiding omdat er in het zuiden volop carnaval gevierd werd. Daarnaast waren ook veel Nederlanders met ski vakantie wat ook bijdrage had aan de snelle stijging van besmettingen.

Uiteindelijk volgde de eerste maatregelen in maart 2020 met de intelligente lockdown. Na verschillende maatregelen volgde in juni 2020 de eerste versoepelingen. Helaas voor korte duur want al snel volgende week aangescherpte maatregelen. In oktober zagen we zelfs een lockdown en deze maatregelen werden richting het einde van het jaar nog verder aangescherpt.

2021 begint minstens net zo slecht met zelfs een avondklok maar er volgde ook een lichtpuntje met de start van de vaccinaties. Zelfs met de vaccinaties zagen we nog een stijging maar mei 2021 stond in het teken van de teruglopende besmettingen en een voorzichtig einde van de lockdown. Richting het einde van het jaar liepen de besmettingen helaas weer op en kwamen er nieuwe maatregelen zoals de avondlockdown.

Dit jaar (2022) begon met de eerste serie aan versoepelingen en konden we wennen aan het coronatoegangsbewijs. Sinds die tijd lijkt corona verdwenen maar blijft een nieuwe golf op de loer liggen.

Het Gezinsleven - Flowflex corona zelftest

Corona zelftest kopen

De corona zelftest zorgt voor bepaalde veiligheid voor de mensen om je heen. Heb je corona gerelateerde klachten dan kan een corona zelftest uitwijzen of je het virus wel of niet bij je draagt. Een coronatest kopen kan je in veel winkels doen maar je kan ze ook online kopen.

Ga je bijvoorbeeld bij ouderen of kwetsbare op bezoek dan is het een kleine moeite om even een corona zelftest te doen. Je kan ook met vrienden afspreken dat iedereen vooraf een corona zelftest afneemt voordat je elkaar ziet. Zo voorkom je onnodige verspreiding van het virus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant