Coronaproof Oud en Nieuw vieren

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

In dit artikel hebben wij een aantal tips verzameld coronaproof Oud en Nieuw te vieren. Helaas lijkt het erop dat ook Oud en Nieuw anders zal gaan verlopen dan ‘normaal’. We kunnen geen familie of groepen vrienden uitnodigen om lekker samen te gaan eten of te feesten en als klap op de vuurpijl: geen vuurwerk. Voor velen was het geen top jaar, des te meer reden om 2020 goed af te sluiten. We zitten nu in de situatie dat juist gezinsactiviteiten meer aandacht krijgen. Wij wensen iedereen alvast het allerbeste toe voor 2021, dat het een gezond en succesvol jaar mag worden voor iedereen.

Een onvergetelijke Oudjaarsavond

3, 2, 1, gelukkig nieuwjaar! Je geeft iedereen een een hand en/of drie kussen, brengt een toast uit op het nieuwe jaar en gaat naar buiten om het vuurwerk te bekijken. Klinkt bekend en gezellig, hè? Helaas zal dit jaar de oudejaarsavond er totaal anders uit gaan zien, maar dat hoeft een coronaproof Oud en Nieuw niet minder leuk te maken. Met de volgende tips sluit je 2020 goed af en begin je enthousiast aan het nieuwe jaar.

Vier Coronaproof Oud en Nieuw digitaal

Wil je toch graag coronaproof Oud en Nieuw vieren met je hele familie of met je vriendengroep? Doe dat dit jaar dan digitaal, er zijn verschillende mogelijkheden zoals Microsoft Teams waarmee je met elkaar kunt inbellen om toch op afstand samen te kunnen zijn. Speel online (bord)spelletjes, wie ben ik (je weet wel, met die briefjes op je voorhoofd), eet samen oliebollen, kijk tegelijkertijd de oudejaarsconference en proost samen om 12 uur op het nieuwe jaar.

Het is helaas niet het gevoel wat we gewend zijn maar we moeten er toch wat van maken samen toch? COVID-19 is erg vervelend maar we moeten er met zijn allen toch maar het beste van proberen te maken en coronaproof oud en nieuw vieren kan een klein lichtpuntje zijn met onderstaande tips.

Leuk om samen te doen: wil je 2020 positief afsluiten en het nieuwe jaar goed beginnen? Doe dan een rondje waarin iedereen zegt wat het hoogtepunt van 2020 was (en ja, die zijn er ondanks alles echt wel) en wat de goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn.

Organiseer een leuke Quiz over 2020

Leuke tips voor tijdens de avond: host een 2020 quiz! Stel vragen op over de gebeurtenissen van het jaar 2020 om je jaaroverzicht een boost te geven. In welke staten spande het erom: Biden versus Trump? Of dichter bij huis: wie heeft zijn goede voornemens gehaald? Maak een grote oudejaarsquiz, stuur ‘m naar je vrienden en spendeer NYE zoomend of via Teams door. 

Coronaproof-oud-en-nieuw-vieren-1

Organiseer een pyjamaparty

Als je toch gezamelijk coronaproof oud en nieuw wilt vieren kan je natuurlijk maar twee gasten uitnodigen. Het is dan natuurlijk wel zo gezellig als je dan samen een borrel kunt pakken en dan kan je natuurlijk ervoor kiezen om je gasten te laten logeren. Hou je dan wel aan de maatregelen, houd onderling 1,5 meter afstand. Hoe leuk is het om Oud & Nieuw dit jaar in je pyjama of in je huispak te vieren? Je hoeft tenslotte toch niet naar buiten.

Romantisch samen coronaproof Oud en Nieuw vieren

Dit jaar is ook de perfecte gelegenheid om alleen met je partner Oud en Nieuw te vieren. Niemand zal je gek aankijken als je dit gaat doen, we kunnen nou eenmaal vanwege de situatie niet met een grote vriendengroep zijn. Koop kaarsjes, bestel of maak wat lekkers te eten en pak een goede fles wijn/prosecco en geniet van een mooie romantische avond met zijn tweeën.

Koop alternatieven voor vuurwerk

Hoort vuurwerk er voor jou om 12 uur toch echt wel bij? Je kunt dan natuurlijk om 12 uur een YouTube-filmpje met vuurwerk opzetten, maar je kunt ook alternatieven voor vuurwerk in huis halen. Sterretjes mogen namelijk wel gewoon en wat dacht je bijvoorbeeld van die confettikanonnen en party poppers? Dit geeft natuurlijk wel veel rommel dus wellicht dat je je partner daar niet heel blij mee maakt.

Neem snel afscheid van 2020

2020 was voor veel mensen geen leuk jaar. Sommige zijn misschien dierbaren verloren en ook op het zakelijke gebied zijn er veel obstakels ontstaan. Wil jij 2020 ook zo snel mogelijk vergeten? Neem dan snel afscheid van 2020 en kijk vooruit naar een gezond en succesvol 2021.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant