Creëer een fijne plek thuis voor quality time samen

Wij beoordelen dit product met een:

Tijd samen is zo belangrijk. En die tijd samen wil je natuurlijk zo leuk en gezellig mogelijk maken; quality time! Daar draagt een fijne plek thuis ook aan bij. Een knusse, cosy plek waar je kunt kletsen, spelletjes kunt doen of samen een film kunt kijken. Dat creëer je met een goede zithoek, maar ook met een warm en aangenaam binnenklimaat. Geen wonder dat er zoveel vraag is naar de kunststof kozijnen van Jansma Burdaard. Wij vertellen je graag waarom kunststof kozijnen de investering waard zijn!

Uitstekende isolatie

Het voordeel waar je het meeste aan hebt als je van je huis letterlijk een warm nest wilt maken, is goede isolatie. Kunststof kozijnen isoleren uitstekend, veel beter dan houten of metalen kozijnen. Ze houden de warmte binnen en houden ook geluiden van buitenaf tegen, waardoor jij van je huis een bubbel maakt om even aan het alledaagse leven te ontsnappen.

Onderhoudsarm

Hoe minder tijd jij kwijt bent aan het onderhoud van je nieuwe kozijnen, hoe meer tijd je overhoudt voor je gezin! Ook dan zit je met kunststof kozijnen goed, want deze zijn zeer onderhoudsarm. Waar je bij houten kozijnen dagen kwijt bent aan het schuren, schilderen, opnieuw schuren en opnieuw schilderen van het hout, hoef je kunststof kozijnen enkel af en toe met een sopje af te doen. Schilderen is niet nodig, want kunststof kozijnen behouden hun kleur, gaan niet rotten of scheuren. Ze zijn UV-bestendig en bestand tegen vocht, wind en zonlicht.

Ook trekken kunststof kozijnen van nature minder vuil aan dan houten kozijnen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Je kinderen vinden het misschien zelfs leuk om mee te helpen!

Veilig gevoel

Nog een factor die zeker bijdraagt aan een fijn thuis is een veilig thuis. Thuis wil je je veilig voelen, en ook daar dragen kunststof kozijnen aan bij. Door het sterke profiel van de kozijnen maken inbrekers weinig kans. Kunststof kozijnen zijn daarnaast niet ontvlambaar. Ze zijn juist brandveilig, omdat ze niet reageren op hitte zoals hout en plastic dat doen. Combineer jouw kunststof kozijnen met veiligheidsglas en inbraakwerend hang- en sluitwerk en je hoeft echt niet meer bang te zijn.

Kunststof kozijnen passen dus perfect bij een fijn gezinsleven. Denk ook eens aan een kunststof dakkapel als je bijvoorbeeld een kinderslaapkamer of speelplek op zolder gaat maken. Ook hier zorgt kunststof voor die prettige basis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant