De nieuwe manier van scheren

Wij beoordelen dit product met een:

Scheren is niet mijn favoriete bezigheid en daarom ben ik altijd op zoek naar de beste en vooral ook gemakkelijkste manier. Gezien het feit dat ik een redelijk gevoelige huid heb ben ik inmiddels al enige tijd gaan scheren met mesjes in plaats van met een scheerapparaat. Hierdoor voorkom ik een rode hals na het scheren. Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar de beste Lotion welke gebruiksgemak, comfort en verzorging combineert.

Een gevoelige huid na het scheren

Er is niks zo vervelend dat wanneer je je even snel scheert, je daarna direct een rode branderige huid krijgt. Naast dat het er natuurlijk niet erg prettig uitziet is het ook nog eens erg pijnlijk. Het scheren met gewone scheermesjes is in deze voor mij al direct een grote verbetering, met een scheerapparaat had ik zelf namelijk veel meer last van uitslag maar dat verschilt natuurlijk per persoon. Wij mannen zijn altijd op zoek naar gemak, daarom wilde ik dan ook graag dit product met jullie delen.

De beste scheerlotion

Na vele verschillende producten te hebben gebruikt van meerdere merken ben ik in contact gekomen met één van de eigenaren van The Shaving Institute. Deze beste man vertelde vol enthousiasme over zijn product en ik was dan ook direct getriggert. Hij heeft mij uitgelegd hoe ik het product moet gebruiken en een gratis product gegeven om de voordelen zelf te kunnen ervaren. Nu ik enkele maanden dit product gebruik kan ik enkel lof uitspreken over dit product, geen scheerschuim meer, geen geïrriteerde huid etc.

scheren met the shaving institude

The Shaving Institute

De scheerlotion van The Shaving Institute is een product dat werd ontwikkeld door mannen, vóór mannen. Ze wilden het scheren makkelijker maken en een oplossing bieden voor die omslachtige bezigheid wat een scheerbeurt vaak is. Hieronder heb ik de voordelen nogmaals op een rijtje gezet:

Erg soepel in gebruik

De scheerlotion is totaal verschillend dan producten zoals scheerschuim. Voor gebruik maak je je gezicht en hals nat met water en je verdeeld een kleine hoeveelheid lotion met je handen over de te scheren huid. Het laagje dat we aanbrengen maakt het scheren erg makkelijk en het beschermt de huid tegen het schuren van het mes.

The Shaving Institute 3-in-1 Scheerlotion gebruik je normaliter ná het douchen, op je nog vochtige huid. Toch heb ik het scheren ook een keer geprobeerd op een droge huid maar dan heb je enkel wat meer lotion nodig omdat het verdelen dan minder gemakkelijk gaat.

Neutrale geur

De scheerlotion van The Shaving Institute maakt het gebruik van een aftershave overbodig. De lotion is voorzien van een heerlijke neutrale geur. Zelf gebruik ik overigens toch vaak nog even een aftershave na het scheren.

Het gaat zeer lang mee

De scheerlotion gaat erg lang mee en is zuinig in gebruik. Ik heb een 100 ml fles welke nu na een half jaar ongeveer voor de helft leeg is. De lotion gaat dus erg lang mee en zorgt voor de beste scheerervaring. Ik moet er wel bij zeggen dat ik me 3 keer per week scheer, dat is natuurlijk wel even belangrijk om te weten.

Het Gezinsleven - Scheren

De kosten van de scheerlotion

Nu ik je alles heb verteld over mijn ervaringen met het scheren met de lotion van The Shaving Institute zijn jullie natuurlijk ook benieuwd wat deze lotion dan ongeveer kost. Je kunt een flacon van 100ML kopen voor €18,95 of je koopt er twee voor €30,-. Omdat ik zelf een jaar doe met een flesje gaat mijn persoonlijke voorkeur ernaar uit om ze per stuk aan te schaffen maar als je je dagelijks scheert zou ik zeker adviseren om gebruik te maken van de combi-deal.

Heb jij wellicht nog andere tips over scheren die je met ons wilt delen? Laat deze dan achter in de comments.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant