Lekker van Lekker! Deze producten van De Lekker Company zijn letterlijk “Om op te eten”!

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Stel je voor dat je ontspannen op je zonnebedje op het strand ligt, genietend van de zonnestralen waarvan je de warmte voelt op je huid, terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van de golven die zachtjes breken op het zand. Je voelt een zacht windje door je haren waaien terwijl bijna wegdoezelt.

Om jezelf te beschermen tegen verbranding, pak je het flesje zonnebrand-crème uit je tas en begint te smeren. Je kijkt nog eens naar de fles en draait hem naar de achterzijde. Hier vind je een lijst aan allerlei onbegrijpelijke en onbekende ingrediënten. Je haalt in gedachten je schouders op en denkt “Ach, het zal allemaal wel goed voor je zijn, anders verwerken ze het vast niet in het product.” 

Maar is dit eigenlijk wel zo? En moet je al deze onbekende samenstelling überhaupt wel op je huid willen smeren?

The Lekker Company geeft hier antwoord op met hun 100% natuurlijke, dierproefvrije en vegan zonnebrand en producten. Ze noemen het zelf, door het gebruik van deze natuurlijke ingrediënten dan ook – praktisch eetbare cosmetica. Met deze ingrediënten en transparantie zijn ze bij The Lekker Company dan ook 100% eerlijk! 

Het Gezinsleven - Lekker van de lekker company

Wie zit er achter De Lekker Company?

Wat voor Dewi begon als een hobby is inmiddels uitgelopen tot een bekende vegan, dierproefvrije én in Nederland geproduceerde duurzame producten op de markt. Zo begon Dewi een aantal jaar geleden met haar account op Pinterest en een startbudget van 200€ aan haar avontuur en startte zij The Lekker Company. Tijdens dit avontuur had ze een missie. Dewi vindt namelijk dat je, de producten die je op je huid smeert, moet kunnen vergelijken met eten. Daarvan wil je toch ook weten wat je binnen krijgt? 

Inmiddels zijn ze bij The Lekker Company al een aantal jaren aanwezig op de markt en zijn hun prachtige producten te verkrijgen bij de bekende winkels zoals de Albert Heijn, de Etos, Holland&Barrett, het Kruidvat, Dille&Kamille en de DA Drogist.

De kleurrijke lijn van The Lekker Company 

Inmiddels heeft Dewi samen met haar team al verschillende producten ontwikkeld. Wederom zijn alle producten dierproefvrij, vegan en zitten in een duurzaam jasje. Bovendien ruiken ze stuk voor stuk heerlijk! 

De natuurlijke Deodorant

Steeds meer cosmetica bedrijven brengen deodorant in de vorm van een stick of in een potje (in plaats van een spuitbus) op de markt. Zo introduceert the Lekker Company kleurrijke van duurzaam product gemaakte potjes. De deodorant is verkrijgbaar in onderstaande verschillende geurtjes en kleurtjes en kun je deze ook als combi-deal kopen.

– Lavendel
– Pepermunt & Rozemarijn
– Woodland
– Mandarijn & Citroen
– Soft Bamboo Sensitive
– Neutral

Zonnebrand uit een potje

Ook de zonnebrand met factor 30 zit in een kleurrijk jasje en heeft een licht geurtje van eucalyptus, heerlijk fris! Wanneer je hem eventjes in de zon laat staan wordt de zonnebrand wat makkelijker smeerbaar. De zonnebrand laat deze geen witte waas achter en smeert lekker uit. Nog een groot voordeel voor wanneer je op vakantie gaat: deze vaste producten zijn heel handig om door de security te krijgen wanneer je alleen met handbagage reist, want het valt niet onder de liquids! 

lekker the lekker company factor

Body bars

Noem me ouderwets, maar ik heb het idee dat zeep en body bars veel puurder zijn dan flessen met douchegel of badschuim die aangelegd zijn met water. Daarom zijn de Body Bars van Lekker dan ook perfect en hebben óók al een heerlijk geurtje! Ze zijn makkelijk mee te nemen en erg gemakkelijk te gebruiken door de vorm van de bars.  

Lippenbalsem

Dan de potjes met lippenbalsem; lippenbalsem speelt een essentiële rol in onze dagelijkse verzorgingsroutine. Deze van Lekker zit wederom in een leuke kleurrijke, duurzame verpakking.  Ze zijn beschikbaar in twee verschillende geuren; Raspberry Lemonade en Vanilla Swirl. Door te kiezen voor duurzame lippenbalsems, zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de planeet. Laat je lippen stralen met een mooie shiney glimlach door deze lippenbalsems van Lekker!

lekker the lekker company lippenbalsem

Een betere keuze voor jezelf en voor onze planeet

Duurzame huidverzorgingsproducten zijn tegenwoordig veel meer dan alleen een trend; ze vertegenwoordigen een essentiële stap naar een gezondere toekomst voor zowel onze huid als onze planeet.

lekker the lekker company factor

Door te kiezen voor duurzame huidverzorgingsproducten geven we onze huid de beste natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke chemicaliën die vaak in producten worden gebruikt. Hierdoor verminderen we niet alleen het risico op huidirritaties en allergische reacties, maar ondersteunen we ook bedrijven zoals the Lekker Company die zich inzetten voor duurzame, eerlijke producten en transparantie in het productie proces. 

Uiteindelijk verdienen we het om onszelf te verwennen met de beste huidverzorging, en hier weet the Lekker Company wel raad mee. Heb jij nog tips voor duurzame skin-care of heb je nog vragen voor ons? Laat het dan even weten in de comments!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant