De Shoefresh schoenendroger

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Wil jij ook graag frisse voeten en/of schoenen? Met behulp van ShoeFresh wordt dit werkelijkheid. ShoeFresh is een elektronisch apparaat dat schoenen niet alleen kan drogen maar ook reinigen. Nu de koudere en natte dagen weer tevoorschijn komen kan dit apparaat juist extra handig voor je zijn. Na lekker te hebben gesport of juist na een heerlijke wandeling zijn je schoenen vaak vochtig of nat en zo worden deze dan ook vaak opgeborgen in de kast. De schoenen gaan stinken en de bacteriën en schimmels ontwikkelen zich verder. Wij waren zelf op zoek naar een oplossing en willen jullie daarom voorstellen aan de ShoeFresh.

Wie of wat is ShoeFresh?

ShoeFresh is opgericht door een vader (Anton) uit een sportief gezin. Hij liep altijd tegen het probleem van stinkschoenen in huis aan en is daarom op zoek gegaan naar een oplossing. Zeker als kinderen in de puberteit komen en last van zweetvoeten krijgen. Vader en dochter Renée zijn fanatieke hockeyers en kennen de nare geur van natte sportschoenen als geen ander. Het drogen op de verwarming of met kranten ging te traag en de schoenen bleven stinken. Ze probeerden geurvreters, poeders, sprays, kussentjes en balletjes. Maar elke keer werd het gezin teleurgesteld in de werking van deze middeltjes. Bovendien waren ze onhandig in gebruik, waardoor ze in een lade verdwenen. Er moest toch een betere oplossing mogelijk zijn. 

Hoe werkt de ShoeFresh?

De ShoeFresh is een zeer handig en compact apparaat dat speciaal is ontworpen om jouw schoenen te kunnen drogen het het te ontdoen van nare geurtjes en bacteriën. Om de schoenendroger te testen ben ik gestart met onze sportschoenen en de schoenen van onze twee zoontjes. Onze zoontjes spelen namelijk graag buiten waardoor het regelmatig voorkomt dat deze schoenen nat en vies worden. Het ideale van de schoenendroger is dat schoenen erg snel drogen en dat ze ook direct weer fris worden!

De ShoeFresh werkt dan ook erg gemakkelijk, je hebt twee verschillende uitvoeringen en wij hebben de limited edition waarop je twee paar schoenen tegelijk kunt droge. Het apparaat bestaat uit vier schoendrooghouders, waar je je schoen overheen kunt schuiven. Als je het apparaat aanzet kan je met het standaard programma je schoenen 5 minuten desinfecteren, daarna start deze met het droogprogramma welke ongeveer 20 minuutjes duurt.

Heb je een keer extra natte schoenen? Kies dan een ander programma om de schoenen grondiger te reinigen of juist langer te drogen

shoefresh instellingen reiniger

Handmatig instellen van de droogtijd

Indien gewenst kan je ook zelf de droogtijd instellen of de temperatuur zelf regelen. Dit is met name erg fijn als schoenen echt doorweekt zijn wat bijvoorbeeld met onze zoontjes regelmatig voorkomt als ze zijn wezen spelen. Je hebt eventueel ook nog de mogelijkheid om de tijd van het desinfecteren van 5 naar 10 minuten in te stellen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een keer je schoenen hebt uitgeleend.

Waarom moet je je schoenen desinfecteren?

Na verder in de materie te zijn gedoken en de website van ShoeFresh goed te hebben bestudeerd zie ik dat bijna 1 op de 3 mensen last krijgt van kalknagels of voetschimmel. Een infectie waar je lastig vanaf komt, schimmelsporen zijn hardnekkig en kunnen lang overleven in warme en vochtige ruimtes en natuurlijk ook in schoenen. Om je voeten succesvol te behandelen tegen schimmels is het reinigen en drogen van schoenen ook van groot belang. Daarom adviseert de medisch pedicure ShoeFresh als effectieve behandeling tegen kalknagels.

shoefresh sneakers

Onze ervaring met de ShoeFresh

Na de ShoeFresh nu inmiddels enkele keren te hebben gebruikt zijn wij vol lof over dit apparaat. Zelfs de oudere schoenen (je moet deze wel een paar keer behandelen) ruiken weer helemaal fris. Het is dan ook niet voor niks dat deze schoendroger door pedicures wordt aanbevolen. Een extra bevestiging zijn ook de reviews op bol.com.

De ShoeFresh is een mooi en compact apparaat, de mooie zwarte uitvoering staat mooi bij ons interieur en het apparaat wordt dan ook veelvuldig gebruikt. Wij hebben de uitvoering voor twee paar schoenen en dat is dan ook voldoende voor ons gezin van vier personen omdat je schoenen binnen een half uur gereinigd zijn.

shoefresh twee paar
shoefresh een paar

Het fijne is dat je schoenen erg snel droog zijn en wat ik nog veel prettiger vind is dat ook alle schoenen weer fris ruiken. Zelfs de oudere schoenen waarvan je denkt dat je er niks meer mee kunt gaan weer fris ruiken na een paar sessies van de ShoeFresh. Dus zeker voor nu, in het herfstseizoen en met de winter op komst zouden wij iedereen deze ShoeFresh willen aanraden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant