Eindeloos speelplezier bij De Speelschuur (Brandevoort)

Wij beoordelen dit product met een:

Indoor speelparken/speeltuinen zijn flink in opkomst, je hebt de grotere namen met meerdere vestigingen maar er zijn ook zelfstandige ondernemers met de mooiste indoor speeltuinen. De speelschuur genaamd Billy Barn te Brandevoort (Helmond) is daar zo’n mooi voorbeeld van. Het is persoonlijk (wij wonen zelf in Mierlo, op steenworp afstand) onze favoriet. Het is dichtbij en voor ons gevoel ook gemoedelijker en overzichtelijker dan bijvoorbeeld Monkeytown welke in ons eigen dorp is gevestigd. De kids zijn er in ieder geval dol op en wij als ouders kunnen heerlijk genieten van een lekker hapje en een drankje.

Wat is De speelschuur “Billy Barn”?

Achter het restaurant “de Brandevoorste Hoeve” is een mooie grote speelschuur gebouwd waar kinderen eindeloos kunnen spelen met de leukste speeltoestellen. Deze speelschuur heet van origine Billy Barn maar in de omgeving kent iedereen het als “De speelschuur”. Wij als ouders kunnen daar heerlijk zitten en genieten van een heerlijk drankje en eventueel een hapje/lunch etc. Het voordeel van de speelschuur is dat het niet té groot is waardoor je goed het overzicht kunt houden en dus ook je kinderen in de gaten kunt houden.

De speelschuur is met name gericht op kinderen tot acht jaar oud. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat kinderen die ouder zijn niet welkom zijn maar de speeltoestellen bieden wellicht minder uitdaging voor de wat oudere kinderen. Bij de entreeprijs is standaard een consumptie inbegrepen welke je vrij kunt besteden aan de bar voor een alcoholvrij drankje.

In de speelschuur is een mooie bar waar je van alles kunt verkrijgen. Ze hebben een ruim aanbod in eten, drinken, ijs en/of snoep. Je kunt jouw gewenste bestelling aan de bar bestellen maar dit kan ook via een QR code vanaf jouw tafel. De bestelling wordt dan netjes aan tafel geserveerd. Binnen in de speelschuur is het verplicht voor kinderen om de schoenen uit te doen. Alle speeltoestellen zijn namelijk voorzien van kussens en zo houden we alles netjes en ook schoon. Mocht je als ouder je kindje willen helpen in het klimrek moet je dus ook als ouder je schoenen uitdoen.

Het Gezinsleven - Gezinsactiviteiten - Speeltuin - Brandevoortse Hoeve Speelschuur 4
Het Gezinsleven - Gezinsactiviteiten - Speeltuin - Brandevoortse Hoeve Speelschuur 1
Het Gezinsleven - Gezinsactiviteiten - Speeltuin - Brandevoortse Hoeve Speelschuur 4

Speciaal voor de allerkleinsten onder ons

De Speelschuur heeft ook rekening gehouden met de allerkleinsten onder ons en de baby’s. In de schuur staan namelijk meerdere boxen verspreid waar je jouw kindje rustig in kunt leggen. Daarnaast staat er midden in de schuur ook een grote ‘babybak’ tussen alle tafels waar de ouders kunnen zitten zodat je goed zicht kunt houden. Deze babybak is voorzien van veel kussens en zachte blokken waar jouw kindje overheen kan kruipen of gewoon mee kan spelen.

Naast deze babybak zijn er natuurlijk ook verschillende verschoonruimtes aanwezig waar je rustig jouw kindje kunt verschonen.

Voor de peuters

Onze zoontjes zijn inmiddels twee en vier jaar oud (2018 en 2020) dus zij zijn de babybak inmiddels wel voorbij gegroeid. Maar ook voor deze peuters is er meer dan voldoende vermaak in de speelschuur te vinden. Je hebt bijvoorbeeld een aparte bak voor kinderen tot ongeveer vier jaar. In deze (ballen)bak kunnen ze lekker klimmen, glijden en spelletjes spelen. Het fijne aan deze bak is dat er maar één ingang/uitgang is waardoor je ook hier weer goed overzicht kunt houden.

Voor de wat grotere kinderen en peuters is er natuurlijk het grote klimrek. Hierin vind je ook weer een grote ballenbak met daarin een ballenzuiger/ballendouche (welke onze zoontjes erg leuk vinden). Daarnaast beschikt dit klimtoestel over diverse glijbanen, obstakels, netten en natuurlijk een bouwhoek. De bouwhoek is voorzien van enorme bouwstenen (lijkt op lego) waar onze zoontjes zich eindeloos in kunnen vermaken. Zijn ze even klaar met de verschillende activiteiten dan staan er ook nog overal leuke autootjes verspreid in de speelschuur waar ze op kunnen rondscheuren.

De entreeprijzen

De entreeprijzen voor de Speelschuur zijn als volgt:

  • Kinderen: € 7,00 (Inclusief 1 consumptie per kind). Kinderen die nog niet kunnen lopen zijn GRATIS.
    Kom je voor 11:30 spelen? Dan geldt het vroege vogeltarief en betaal je voor kids slechts €5,00 (inc. 1 consumptie per kind).H et vroege vogeltarief geldt niet op zaterdagen, zondagen, feestdagen en in de schoolvakanties.
  • Volwassenen: € 2,50 (Inclusief consumptie per persoon).
  • Je kunt voor jouw kinderen ook kiezen voor een abonnement, voor slechts € 50,- per jaar (€ 4,17 per maand) heeft jouw kind onbeperkt toegang. Naast de onbeperkte toegang geeft het abonnement je nog meer voordelen zoals een korting bij Kerstbrunch, leuke acties voor abonnementshouders en 30% korting op kinderfeestjes.

Je hebt bij de speelschuur ook de mogelijkheid om een leuk kinderfeestje te geven. Je hebt een compleet en leuk orangement om dit een onvergetelijke dag te maken voor slechts € 9,75 per kind. Je krijgt dan naast de toegang ook onbeperkt ranja, iets lekkers voor bij de ranja, frietjes met twee mini-frikadelletjes en een cadeautje voor de jarige.

De openingstijden

De openingstijden van speelschuur “Billy Barn” te Brandevoort zijn als volgt:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
Zondag: 10.00 – 18.00 uur

Al met al hebben wij weer een heerlijke dag doorgebracht op deze prachtige locatie. Heerlijk gegeten en nog belangrijker, de kinderen hebben op en top genoten. Wat ons betreft een echte aanrader om je kinderen een heerlijke dag te laten genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant