De Tula Toddler draagzak

Wij beoordelen dit product met een:

Hoera! De Tula toddler draagzak is binnen en we staan te popelen om hem te gebruiken. Mijn zoontje van 3 vraag ongeduldig: “mag ik de kijken wat daar in zit mama?” Samen maken we de doos open en daaruit komt een prachtige, solide ogende draagzak. Het is even goed kijken welk riempje waar hoort, maar samen komen we er uit. De draagzak heeft een fijne stof en leuk patroon.

Waarom de Tula Toddler draagzak?

Wij gaan op reis voor langere tijd. En ondanks dat ons zoontje graag loopt en rent en klautert, kan ik me voorstellen dat er ook momenten zullen komen van vermoeidheid. Hoe fijn zal het dan zijn als ik hem naar het eindpunt kan dragen terwijl ik mijn handen vrij houd. De Tula toddler draagzak is speciaal ontworpen om je peuter/kleuter te dragen. Hij is namelijk geschikt voor kindjes van 11 tot 27 kg.

Mijn zoontje weegt inmiddels 14 kilo, dus hier kunnen we voorlopig goed mee vooruit. Mijn eerste ervaring met deze Draagzak is dat ik mijn zoontje comfortabel en ergonomisch mee kan dragen voor langere tijd. Met deze draagzak kan dat zowel zowel op je buik als op je rug dragen. En juist dat laatste lijkt mij dus ideaal voor op onze reis. Ook is de draagzak gemaakt van 100% katoen waardoor hij fijn aanvoelt en ademt. Niet geheel onbelangrijk, want we willen natuurlijk zoveel mogelijk de zon opzoeken.

“Mag ik op jouw rug mama?”

Mijn zoontje staat al te popelen terwijl ik nog even uitvogel hoe alles precies goed aansluit, maar met wat hulp van manlief zit hij 2 minuten later in de zak. Daar waar ik bij een andere draagzak nog wel eens twijfelde of ik m’n zoontje echt niet zou verliezen, voelde deze meteen veilig en stabiel. Ik voel dat de gevoerde banden voor schouder en heup het gewicht van mijn zoontje goed verdelen. Dit schijnt te voorkomen dat je last krijgt van nek of schouders. Ik kan me hier wel in vinden.

tula toddler draagzak kind

Het voelt net als een goede rugzak

Mijn zoontje is enthousiast, hij kruipt lekker tegen me aan en kan alles mooi overzien. Ik vraag of mijn zoontje lekker zit, waarop ik enthousiast 2 duimen omhoog krijg.
Op de vraag: zal papa je er uit halen nu? Krijg ik een duidelijke: “nee!”

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat deze Tula toddler draagzak volledig is goedgekeurd, zowel door mama als door zoon. En zelfs papa ziet zo een hike met zoon wel zitten. Wij gaan hier veel gegarandeerd veel plezier van hebben op onze wereldreis.

tula toddler peuterdraagzak
tula toddler draagzak grijs

Heb jij ook ervaring met de Tula Toddler draagzak of heb jij juist een ander merk draagzak waar jij tevreden over bent? Deel dit dan met ons door jouw ervaringen te delen in de comments hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant