Een dining loungeset, het beste van 2 werelden

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Een dining loungeset is dé oplossing voor als je niet kan kiezen tussen een loungeset en een tuinset om lekker aan te eten. Daarnaast is het ook ideaal wanneer je plek hebt voor één van deze twee. We vertellen je hieronder waarom wij fan zijn van een dining loungeset en wat de voordelen zijn.

Wat is een dining loungeset?

We kennen allemaal wel de loungesets waar je lekker onderuit gezakt zit en geniet van het mooie weer. Deze hebben vaak een lange bank waar je heerlijk op kan liggen. Een loungeset is vaak wat lager waardoor het optimaal geschikt is in te relaxen. Waar is die dan minder geschikt voor? Om lekker aan te eten tijdens bijvoorbeeld een barbecue. Dit doe je over het algemeen liever aan een tafel met een normale hoogte. Tuinsets die bestaan uit een tafel met stoelen zijn dan weer minder geschikt om relax en onderuit gezakt te liggen.

Dit maakt een dining loungeset dus ideaal. Dit is eigenlijk een verhoogd loungeset waardoor je er normaal aan kan eten maar er ook aan kan relaxen. Naast stoelen bestaat het ook vaak uit een bank waar je heerlijk op kan liggen wanneer je niet aan het eten bent.

Verschillende stijlen

Een dining loungeset is steeds populairder wat er ook voor zorgt dat het aanbod groter is geworden. Zo heb je wat klassiekere modellen en modernere stijlen. De klassieke modellen zijn vaak van Wicker gemaakt wat een zeer sterk en weerbestendig materiaal is. Net als bij Rotan zorgt dit voor een geweven uiterlijk van het set. De moderne modellen zijn vaak van strak aluminium gemaakt waardoor het een moderne uitstraling heeft. Ook aluminium is uiterst duurzaam omdat het weersbestendig is. Hierdoor kan je lang van je dining loungeset genieten.

Voordelen van een dining loungeset

Het grootste voordeel in onze ogen is de functionaliteit omdat je het kan gebruiken tijdens het dineren maar ook kan gebruiken om optimaal te relaxen. Omdat deze sets al snel plek hebben voor 4 – 6 personen kan je met je gezin en/of vrienden optimaal genieten van het eten in de buitenlucht zonder dat je inlevert op comfort omdat je aan het formaat van een volwaardige eettafel en stoelen zit.

Als je niet gaat eten kan je lekker relaxen in de comfortabele stoelen of zelfs in de bank. Wij zouden dan ook altijd kiezen voor een opstelling waar zowel stoelen als en bank bij zitten. Je ziet ook steeds meer dat er elementen als een ”hocker” bij zit waardoor je het jezelf nog comfortabeler kan maken. Zo creëer je namelijk voor je zelf een lekker ligbed. Door de materialen die gebruikt worden zijn de sets licht van gewicht. Dat is ideaal als je elementen wilt verschuiven om lekker te relaxen of juist alles klaar wil zetten voor het eten.

Vaak oogt een loungeset wat klein omdat het zo laag is maar daar heb je met een dining loungeset gelukkig geen last van. Door de omvang en de grote comfortabele elementen om de tafel heen is het echt een eye catcher op je terras. Het nodigt dan ook direct uit om lekker op de bank neer te ploffen en te genieten van het zomerse weer.

De materialen die gebruikt worden zijn zeer onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen de elementen van het weer waardoor ze uitermate geschikt zijn om buiten te laten staan. Voor het schoonmaken is eigenlijk alleen een emmer water (met eventueel groene zeep) en een spons, doek of zachte borstel nodig. Na het schoonmaken spoel je je dining loungeset met de tuinslang af en laat je het gewoon in de zon opdrogen.

Ben jij op zoek naar de tuinmeubelen waarbij je de ideale combinatie hebt van relaxen en eten dan is een dining loungeset echt iets voor jou. Heb je nog andere bruikbare tips? Laat ze dan hieronder in de comments achter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant