Dinos in the sand

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Tijdens ons heerlijk mid-weekje vakantie in Middelkerk konden we het mooie evenement “Dinos in the sand” natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Het was prachtig weer en onze twee zoontjes zijn helemaal gefascineerd van dino’s. Eenmaal aangekomen in Middelkerke viel dan ook direct ons oog op een groot reclamebord waarop Dinos in the sand werd afgebeeld. In deze blog ga ik je meer vertellen over dit mooie evenement.

Wat is Dinos in the sand?

Na het denderende succes van vorige jaar zomer is dit zandsculpturenfestival weer teruggekeerd in Middelkerke. Dit jaar is het festival zelfs nog groter dan in het voorgaande jaar. Dit evenement is zowel voor jong als oud en is te bezoeken op het strand van Middelkerke.

De editie van dit jaar (2022) heeft als thema Dinosaurussen, vandaar ook de naam. De dino’s zijn gigantisch, waardoor de organisatie ook niet anders kon dan nog eens 2.000 ton extra zand te gebruiken ten opzichte van vorig jaar. Je vind hier veel verschillende dino’s, een grote vulcaan en nog diverse extra attracties om je perfect te vermaken. Aan het einde van deze leuke wandeling tussen de zandsculpturen kwam je uit bij de T-Rex bar voor een lekker hapje en een drankje met natuurlijk een grote zandbak waar onze zoontjes heerlijk konden spelen.

Het Gezinsleven - Activiteiten - Dinos o the sand 2
Het Gezinsleven - Activiteiten - Dinos o the sand 4
Het Gezinsleven - Het Gezinsleven Activiteiten Dinos o the sand 5 1

Het zandsculpturenfestival te Middelkerke

Thema: Dinos in the sand
Locatie: strand Middelkerke
Datum: 1 juli 2022 tot en met 11 september 2022
Openingsuren: 10u tot 18u
Kostprijs:  een ticket voor Dino In the sand kost €12,50 (van 13j t.e.m. 64j). Kinderen, senioren, studenten of personen met een beperkte mobiliteit kunnen tickets kopen voor €10,50. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar het zandsculpturenfestival in Middelkerke. Ben je een inwoner van Middelkerke? Dan mag je ook naar Dinos in the sand voor €10,50.

De tickets kan je ter plaatse kopen maar je kunt natuurlijk ook online al je tickets afrekenen. Bezoek dan deze website om jouw tickets voor Dinos in the Sand te kopen.

Waar vind ik het zandsculpturenfestival in Middelkerke?

Het zandsculpturenfestival te Middelkerke vindt plaats op het strand (aan de boulevard). Het is gevestigd ter hoogte van het Arthur De Greefplein, waar een gebied ter grote van 5000m² afgezet is voor het zandsculpturenfestival Dinos in the sand.

Kinderen tot 3 jaar gratis naar binnen

Eèn van onze zoontjes mocht nog gratis naar binnen om deze mooie zandsculpturen te bekijken. Voor ons oudste zoontje van 3 (bijna vier) moesten we € 10,50 entree betalen en voor ons zelfs € 14,50. Eenmaal binnen konden de kinderen voor 2 euro nog op een dino rijden en kon je voor 5 euro nog in een 3d bril een film over dino’s bekijken.

Het Gezinsleven - Activiteiten - Dinos o the sand 7
Het Gezinsleven - Activiteiten - Dinos o the sand 6

Goed toegankelijk met een kinderwagen

Er is hier goed nagedacht over ouders met kinderen, ouderen en mindervaliden bezoekers. Er zijn overal goede wandelpaden aangelegd waardoor je je goed met een kinderwagen of buggy door de sculpturen kunt begeven.

Een erg leuke bar voor ouder en kind

Wij hebben dit evenement op een heerlijke zomerdag bezocht, waardoor we nog lekker even bij de T-Rex bar hebben gezeten. Het terras van de bar keek uit op een grote zandbak waar onze zoontjes zich nog een hele tijd hebben vermaakt met het aanwezige speelgoed. Wat wil je als ouder nog meer? 😉

Goed bereikbaar

Het fijne aan de locatie in Middelkerke is dat er ruim voldoende parkeergelegenheid is voor je auto. Daarnaast kan je ook met de trein naar Middelkerke komen om Dinos in the sand te bezoeken. Kies je ervoor om met de trein te komen? Maar dan gebruik van een NMBS Discovery Ticket, hiermee krijg je 50% korting op je treinrit. Eenmaal aangekomen op het station pak je de tram tot aan de halte “De Greefplein”.

Heb jij verder nog leuke tips voor betaalbare uitjes met het gezin? Laat deze dan achter in de comments hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant