Do little diary: Het babydagboek dat je wél afkrijgt

Wij beoordelen dit product met een:

Iedere nieuwe ouder ervaart het; te weinig uren in een dag. En al helemaal te weinig tijd om alle (kleine) stapjes die je kind maakt bij te houden. Vanaf nu is het voor iedere ouder mogelijk om op een heel makkelijke manier – door korte stukjes te schrijven en stickers te plakken – een mooi en eigentijds babyboek te maken met daarin alle mijlpalen van het eerste levensjaar van de baby. 

Do little diary

Do little diary; de baby-invulkalender die je wél afkrijgt. In Nederland geproduceerd, met liefde voor de natuur en met 72 kleurrijke mijlpaal stickers die passen bij de tijd van nu. De jonge, werkende moeders Jolien Bekkering en Nikki de la Rambelje willen met do little diary nieuwe ouders de mogelijkheid geven om op een makkelijke manier een mooi babydagboek te maken van alle mijlpalen in het eerste levensjaar van een baby.“Als nieuwe ouder ben je zo bewust van elke poep en scheet die je kind laat dat je ze het liefst allemaal zo mooi mogelijk vast wilt leggen. Maar, de foto’s en notities blijven ongezien in je telefoon staan en de dagboeken komen vaak niet af. We wilden iets fris en van nu. In het ontwerp van do little diary laten we dan ook verschillende baby’s en gezinssamenstellingen zien.”

Het Gezinsleven - Ouder en kind - do little diary_shotbykaya-20
Het Gezinsleven - Ouder en kind - do little diary_shotbykaya-25
Het Gezinsleven - Ouder en kind - do little diary_shotbykaya-14

Fijne illustraties

De 72 kleurrijke mijlpaal stickers zijn ontworpen door Froukje den Nijs, bekend van de boeken van Nina Pierson. De stickers laten wat aan de verbeelding over waardoor je aan iedere mijlpaal toch je eigen draai kunt geven. En als je kleine spruit later groot is en misschien zelf kinderen heeft, kan ie mooi terugzien wanneer de eerste stapjes gezet werden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant