Op zoek naar een duurzame weekendtas?

Wij beoordelen dit product met een:

Ben je ook op zoek naar een duurzame weekendtas? Steeds meer mensen willen hun duurzame steentje bijdragen waardoor er bij een zoektocht naar een nieuw product gekeken wordt in hoeverre het duurzaam is. Wij waren zelf ook op zoek naar een nieuwe weekendtas en ook hier hielden we rekening met het duurzame aspect. De online zoektocht was dan ook gericht op een duurzame weekendtas. Gelukkig is er een ruime keuze duurzame weekendtassen waardoor er voor iedere stijl wel een geschikt model te vinden is.

Waar gebruik je een weekendtas voor?

In de basis natuurlijk voor een weekendje weg maar omdat deze tassen over het algemeen wat groter zijn kan je ze voor veel meer doeleinden gebruiken. Het voordeel van een weekendtas is dat je deze veel compacter is dan bijvoorbeeld een koffer. Als je de tas niet gebruikt kan je deze thuis makkelijker opbergen en op plaats van bestemming neemt die ook niet onnodig veel ruimte in beslag in bijvoorbeeld je hotelkamer.

Afhankelijk van de grootte van de weekendtas maar ook van de situatie kan je de tas ook uitstekend gebruiken voor een lange(re) vakantie. Tijdens een vliegreis kan je deze bijvoorbeeld als handbagage dienen en tijdens de wintersport kan je er perfect je ski outfit in kwijt. Omdat een weekendtas flexibel is past deze vaak makkelijker in de auto die meestal al overvol bepakt is.

Waarom een duurzame weekendtas?

Waarom niet tegenwoordig? Iedereen draagt zijn steentje bij aan een duurzamere wereld en alle beetje helpen. Merken die hun best doen om duurzame producten op de markt te brengen hebben bij ons altijd een streepje voor. Het is mooi dat er merken zijn van afval weer nieuwe producten kunnen maken en het blijft verbazingwekkend hoe mooi de duurzame producten zijn die gemaakt worden.

Vinga Sloane RPET duurzame weekendtas 

Uiteindelijk viel de Vinga Sloane RPET duurzame weekendtas erg op, in positieve zin. De tijdloze stijl zorgt ervoor dat deze tas jarenlang kan blijven dragen. In deze weekendtas heb je meer dan voldoende ruimte om je spullen mee te nemen. De afmetingen van de tas zijn 52 cm x 25 cm x 33 cm. Met deze afmeting kan je zelfs voor 2 personen spullen meenemen voor een weekendje weg.

De duurzame weekendtas is gemaakt van 100% gerecycled polyester (afkomstig van gebruikte PET-flessen) wat speciaal gewoven is waardoor het lijkt op duurzaam canvas. De kunst ledere details zijn gemaakt van het zogenaamde Waterborne PU. Dit is duurzaam omdat er voornamelijk water gebruikt wordt in plaats van sterke oplosmiddelen tijdens het fabricageproces. Zowel voor het milieu als voor de medewerkers is dit een duurzame oplossing omdat het water nier schadelijk is.

Complete set duurzame weekendtassen

Als het design van de Vinga Sloane RPET duurzame weekendtas je aanstaat dan hebben we goed nieuws. Naast de weekendtas is het ook mogelijk om in dezelfde lijn een rugzak en toilettas te bestellen. Ook hierin kan je voldoende spullen opbergen voor je weekendje weg / vakantie. De rugzak is 31 cm x 10 cm x 42 cm en de toilettas is 24 cm x 13,2 cm x 14 cm. Hiermee complementeer je je reisoutfit natuurlijk optimaal. Ook de rugzak en de toilettas zijn van dezelfde duurzame materialen gemaakt.

Wij hebben de weekendtas nu al enkele keren gebruikt en zijn er erg positief over te spreken. De grootste pluspunten zijn toch wel het formaat en de kwaliteit/ afwerking. De inhoud van de tas is erg groot zodat je er zelfs voor twee personen spullen in kwijt kan. Dit zorgt uiteindelijk voor extra ruimte omdat je maar 1 tas meeneemt in plaats van 2 tassen of koffers. Daarnaast zie je van een afstand al dat het om een luxe afgewerkte tas gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant