Echo foto’s, hoe kun je ze nou 1,2,3 leuk bewaren?

Wij beoordelen dit product met een:

Tijdens je zwangerschap krijg je steevast een aantal echo’s bij je verloskundige. Daarnaast bieden verschillende echoscopisten extra echo’s aan door middel van 2D of 3D foto’s. Onwijs leuk als herinnering aan je zwangerschap maar wat doe je er eigenlijk mee na de tijd?Je hebt bewaarboekjes voor je echofoto’s, je kunt ze zelf inplakken in een fotoalbum of negen maanden dagboek, maar echt zichtbaar zijn ze dan niet meer. Ik kwam in aanraking met een leuk concept om jouw favoriete echofoto op een mooie manier te bewaren én zichtbaar te hebben.

The Mommy Poster voor jouw echo

The mommy poster is een leuk initiatief opgezet door Sascha. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om jouw favoriete echofoto een mooie plek te geven op het kamertje van jouw aankomende kindje.
Je kiest zelf de gewenste achtergrond kleur of het design en upload eenvoudig jouw echofoto in de handen van het getekende model. Ook het formaat poster is te kiezen. Zelf koos ik voor een A4 formaat in een zwarte lijst. Als achtergrondkleur koos ik voor de nieuwe herfsttint misty green. Liever geen lijst? Geen probleem. The mommy poster kan ook zonder lijst geleverd worden.

Onderaan de poster kun je een gewenste tekst toevoegen om hem nog persoonlijker te maken. Je kunt bijvoorbeeld de datum en het aantal weken van de echofoto vermelden, of je due date. Ik heb zelf gekozen voor de tekst ´Baby Boy Arisci, expected november 2021´. Ook hierin bepaal je zelf het lettertype vanuit de ontwerptool. Ben je nu zwanger van een tweeling? Geen probleem! Ook daar heeft Sascha aan gedacht. Je kunt ook een leuke poster bestellen met de echofoto’s van jullie tweeling! En liever alleen een poster van de echofoto? Ook dat kan geregeld worden.

Combineren

Uiteraard kun je de verschillende type posters combineren. Op de website staan verschillende mogelijkheden, ook geboorteposters. Erg leuk als de kleine er is! Op deze poster komt de eerste letter van jouw kindje volledig in beeld. Daaronder kun je dus de naam van jouw kindje verwerken en de geboortedatum, maar ook daarin ben je weer vrij tijdens het ontwerpen. Leuk om ook deze variant dus naast jouw eerste mommy poster te plaatsen op de babykamer. Je kiest en ontwerpt jouw poster al vanaf €10,00! Afhankelijk van het formaat wat je kiest loopt de prijs op, maar daarin leg je dus zelf de hand. Denk je nu; ik wil korting? Lees dan vooral nog even verder want we hebben iets leuks voor je aan het eind van deze blog.

Goed doel

Op het moment dat je voor The mommy poster kiest steun je automatisch Steunpunt Nova. Een organisatie voor ouders die hun kindje verloren zijn. Je hoeft hier dus zelf helemaal niets voor te doen, hier wordt automatisch voor gezorgd door Sascha. Je bestelt dus niet alleen wat moois voor jezelf, maar zorgt er ook voor dat je onbewust bijdraagt aan iets wat weer positief is voor een ander en het kost je niets extra. Hoe mooi wil je het hebben?

Gek op korting?

Ben je inmiddels enthousiast geraakt over dit concept en gek op korting? Dan kunnen we je nu tijdelijk iets leuks aanbieden. Tot 1 november 2021 krijg je nu 15% korting op jouw eerste mommy poster met een bestelwaarde van €20,00 met de code PAULINE15. Dat zijn dus alle posters op A4 formaat, je kiest zelf jouw design. Dus hurry jezelf nu naar de website en bestel direct jouw poster (of misschien wel als cadeautje voor die zwangere / bevallen vriendin?!) met een leuke korting. Thank me later!

Liefs,
Pauline

Het Gezinsleven - The mommy poster
The mommy poster op de babykamer van blogger Pauline.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant