Fleur jouw eigen tuin op met deze 5 tips!

Wij beoordelen dit product met een:

Plant je eigen geluk in de tuin! Een tuin is een geweldige plek om je te ontspannen en van de natuur te genieten. Het is ook een fijne manier om wat lichaamsbeweging en frisse lucht te krijgen. En het is een plek waar je je eigen voedsel kunt verbouwen. Het is nog steeds volop zomer en dat betekent dat het tijd is om aan je tuin te gaan denken. Als je wat kleur wilt toevoegen, zijn hier vijf tips om je op weg te helpen. Dus trek je werkhandschoenen aan en laten we aan de slag gaan!

#1 Voeg wat persoonlijkheid toe

Een paar goed gekozen plantenbakken en accessoires kunnen echt helpen om je buitenruimte een persoonlijk tintje te geven. Zoek voorwerpen, zoals bijvoorbeeld een gave tuinposter in kleuren die je planten aanvullen en wees niet bang om verschillende stijlen te mixen en te matchen. Het is jouw eigen buitenparadijsje, dus niks te gek.

#2 Breng wat kleur aan met bloemen

Bloemen zijn een fijne manier om kleur aan de omgeving toe te voegen, en ze zijn er in eindeloze tinten! Een échte favoriet is dan ook de impatiens. Deze levendige bloeiers zijn er in een brede selectie van kleuren, waaronder roze, rood, paars en oranje. Een andere mooie optie om kleur toe te voegen is de petunia. Petunia’s zijn er zowel in hangende als opgaande soorten en zijn gemakkelijk te verzorgen.

#3 Creëer contrast met bladplanten

Een andere manier om je tuin nét wat interessanter te maken, is door contrast te maken met bladplanten. Denk er bijvoorbeeld aan om een rondbladige plant naast een stekelbladige plant zetten. Een andere manier om contrast te creëren is planten te gebruiken met verschillende kleuren of tinten bladeren. Met een beetje creativiteit en verschillende gave bladeren, kun je een prachtige buiten-oase creëren.

Het Gezinsleven - Lifestyle - Exterieur - Tuin opfleuren 2
Het Gezinsleven - Lifestyle - Exterieur - Tuin opfleuren 2

#4 Gebruik verstandig licht

De juiste verlichting kan écht een verschil maken in hoe je tuin eruit ziet. Kies verschillende soorten verlichting, zoals zonnelampen en snoerverlichting. Ook perfect om je foto op glas in de schijnwerpers te zetten!

#5 Kies voor stenen

Behalve dat stenen er natuurlijk prachtig uitzien, kunnen ze je ook helpen je tuin netjes en onkruidvrij te houden. Kies materialen die het zowel praktisch als visueel er mooi uitzien en zorg ervoor dat je ze goed in lagen legt voor een optimaal effect. Door deze tips op te volgen, kun je je tuin dit seizoen gemakkelijk nieuw leven inblazen.

Heb jij nog andere tips om de tuin op te fleuren? Laat deze dan achter in de comments hieronder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant