6 Handige gadgets voor op reis

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

In deze blog wat leuke en handige tips voor gadgets die je mee op reis kunt nemen. In mijn vorige blog schreef ik al dat ik op vakantie ga. Heerlijk twee weken in de warme zon, zwemmen in de azuurblauwe zee en genieten op het strand. Omdat ik altijd naar een resort ga kom ik weinig tekort en hoef ik niet aan veel dingen te denken die ik absoluut niet mag vergeten. Maar toch zijn er altijd kleine dingetjes die je tegenkomt, waarvan je denkt, had ik hier maar aan gedacht.

Wereldstekker

Dit is een gadget die ik vrijwel als eerste in mijn koffer doe. Overal op de wereld hebben we stopcontacten, maar niet overal op de wereld gebruiken ze dezelfde als wij in Nederland gebruiken. Ik heb een setje 4 van wereldstekkers, dus waar ik ook naartoe ga op vakantie, ik kan altijd mijn telefoon opladen, mijn haren föhnen of mijn kleding strijken. (als ik dit laatste zou willen)

De stekkers zijn ingedeeld in verschillende delen van de wereld. Zo is er eentje geschikt voor Zuid-Europa, je hebt een Amerikaanse stekker, een Afrikaanse/Aziatische stekker en een Engelse stekker. Op de stekkers zelf staat vermeld voor welke landen of werelddeel ze geschikt zijn.

Bluetooth tracker

Ben jij die persoon die áltijd wel iets van waardevolle spullen kwijtraakt? Gelukkig is dit voor mij niet herkenbaar, maar voor degenen die regelmatig zijn of haar spullen verliest zou ik aanraden om eens te kijken naar een Bluetooth tracker. Een superhandige gadget voor mensen die vaak spullen verliezen. Je hebt ze in de vorm van een pasje of een sleutelhanger. Deze kun je makkelijk bevestigen aan bijvoorbeeld je sleutelbos of in je portemonnee stoppen. Ben je iets kwijt, dan spoor je het makkelijk weer op via een speciale app die je op je telefoon kunt zetten. Moet je natuurlijk wel zorgen dat je je telefoon niet kwijtraakt.

Powerbank

Een andere ideale gadget om mee op reis te nemen is een powerbank. Dit is een handig apparaatje waarmee je bijvoorbeeld je telefoon of Ipad op kunt laden. Je zorgt voordat je je hotel of camping verlaat dat de powerbank is opgeladen en mocht je telefoon of Ipad onderweg leegraken dan kun je deze makkelijk opladen met de powerbank. Zorg er wel voor dat je de juiste kabel bij je hebt, anders kun je nog steeds niets.

Koelrugzak

De volgende gadget is hartstikke handig als je bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaat of ergens anders heen waar je niet continu zin hebt om drinken te gaan halen. Het is eigenlijk een koelbox in de vorm van een rugzak. Maar wel veel handiger dan een koelbox want die moet je dragen in de hand en deze Sunflake koelrugzak draag je gewoon op je rug. Zo heb je altijd je handen vrij.

gadget op reis sunflake koeltas inhoud

In de koelrugzak die ik heb gevonden kunnen tot wel 30(!!) blikjes, het heeft ventilatiemateriaal op de rugzijde zodat je shirt zweetvrij blijft en het heeft zelfs 3 extra vakken voor bijvoorbeeld bestek en borden. Ook zul je geen last hebben van lekkende blikjes want de binnenkant is waterdicht.

Het Gezinsleven - gadget op reis sunflake koeltas logo

Multitool

Gadget nummer 5 is perfect voor mensen die graag naar de camping gaan. Ken je dat gevoel, dat je na een lange dag van het opzetten van de tent tot het gezellig maken van je camping plekje, eindelijk neerploft om een lekker wijntje voor jezelf in te schenken? Helaas, je bent de kurketrekker vergeten, daar gaat de wijn aan je neus voorbij. De multitool is een kleine gadget met verschillende functies/gereedschappen. Denk hierbij aan een kurketrekker, een vijl, een mesje of een tangetje. Niet alle multitools zijn hetzelfde, de een is wat uitgebreider dan de ander. Maar één ding is zeker, het is een superhandige gadget.

Packing Cubes

Deze gadget zie ik tegenwoordig overal voorbijkomen als het gaat over handige reisgadgets. Packing cubes zijn handige tasjes waar je je kleding in kunt doen. Ze zorgen ervoor dat je kleding niet kreukt, maar bovenal dat je koffer en/of backpack goed georganiseerd blijft. Dankzij de packing cubes kun je ook nog eens meer kleding meenemen op je vakantie.

Heb je zelf nog een leuke of handige gadget voor op reis die je wilt delen? Laat dan een bericht achter in de comments!

Lees nu ook onze andere blog over de musthave producten die essentieel zijn voor je vakantie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant