Voor de echte klussers, gereedschap bij mastertools.nl

Wij beoordelen dit product met een:

Veel mensen houden er van om zelf te klussen en het gereedschap bij mastertools.nl helpt je hierbij. Of het nu gaat om het ophangen van een schilderij, een reparatie in de tuin of een groter project als een kastenwand op maat. Iedereen heeft zo eigen soort projecten en daar hoort ook een bepaald soort gereedschap bij. Je hoort men ook vaak zeggen dat goed gereedschap het halve werk is en daar sluiten wij ons bij aan. Daarbij is het fijn als je 1 plek hebt waar je alles kan halen, vooral wanneer het kwalitatief goed is en scherp geprijsd en dat is het ook bij mastertools.nl.

Binnenshuis

Wanneer je binnen gaat klussen denk je vaak aan kleinere klussen waar je met handgereedschap al wel uit de voeten komt. Hiervoor is het ook erg handig om een gereedschapskoffer te hebben waar alle ‘basis’ gereedschap in zit. Buiten dat je nergens op mis grijpt kan je deze koffer ook op locatie bij de klus plaatsen. Zo hoef je niet continu ergens anders heen te lopen om je gereedschap te zoeken.

Ben je iets te enthousiast en wordt de klus een verbouwing dan is het ook verstandig om te kijken naar groter gereedschap waar je bijvoorbeeld elektriciteit nodig hebt of die op accu werken. Met gereedschap op accu ben je veel flexibeler maar deze leggen het vaak af in kracht en de accu duur is meestal niet erg hoog. Let bij groter gereedschap ook goed op je veiligheid dus zorg dat je handschoenen, veiligheidsbril etc. bij de hand hebt.

Het Gezinsleven - gereedschap bij mastertools.nl - gereedschapskoffer
Het Gezinsleven - gereedschap bij mastertools.nl - gereedschap2

Ook gereedschap gaat langer mee wanneer je zorgt dat het onderhouden blijft. Zorg dus dat je je gereedschap vrij maakt van afval, stof of andere deeltjes die vrijgekomen zijn tijdens het klussen. Vaak kom je al een heel eind met een droge doek of een stofzuiger. Een vochtige doek is meestal ook nog geen probleem maar pas wel op want water en elektrische apparaten gaan niet lekker samen.

Tuin en terras

Ook in de tuin en/of terras ontkom je niet aan (goed) gereedschap. Denk hier in de basis aan een bezem, hark en een schop. Afhankelijk van de indeling en afmeting van je tuin kan je naar gereedschap kijken wat het klussen aangenamer maakt. Voor planten kan je een snoeischaar gebruiken maar op een gegeven moment heb je meer baat bij een heggenschaar of misschien wel kettingzaag. Ook een groot grasveld maai je liever met een elektrische grasmaaier met een opvangbak voor het gras dan met een kleine handmaaier.

Het Gezinsleven - gereedschap bij mastertools.nl - grasmaaier

Veiligheid

Natuurlijk ga je altijd voorzichtig te werk maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Vooral wanneer je met groter en krachtiger gereedschap te werk gaat kunnen er soms vervelende ongelukken gebeuren. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereid bent voordat je begint. Zorg in ieder geval voor goede veiligheidsschoenen en handschoenen. Afhankelijk van de klus is het ook altijd verstandig om gehoorbescherming, veiligheidsbril, knie beschermers en stofkappen in huis te hebben.

Opbergen

Iedereen die gereedschap heeft weet dat het opruimen en opbergen van het gereedschap onderdeel is van het klussen. Meestal bewaar je je gereedschap in de garage, schuur of op zolder en het liefst wil je dat dit zo weinig mogelijk ruimte in beslag neemt. Hiervoor kan je kiezen naar één of meerdere opbergtassen of koffers. Vooral de koffers zijn tegenwoordig zo gemaakt dat ze bijvoorbeeld stapelbaar zijn waardoor ze minder ruimte in beslag nemen. Ben je echt een fanatieke klusser dan is het verstandig te kijken naar een aparte werkbank of stellingen om je gereedschap op de slaan. Naast dat je hierdoor ruimte bespaard kan je alles ook overzichtelijk opbergen waardoor je het de volgende keer makkelijk kan vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant