De kerstinkopen: wanneer begin jij ermee?

Het Gezinsleven - Sponsored blog

Het zorgt ieder jaar opnieuw voor een ware rush op de (online) winkels: de kerstinkopen. Van cadeautjes tot kerstversiering, van een kerstdiner tot lekkere wijn, alles moet op tijd in huis worden gehaald. Wanneer begin jij daarmee? Ben jij één van die mensen die zich op de laatste dag voor kerst in de drukte werpt, op pad met een missie? Of zoek je juist liever de wat meer rustige momenten op?

Besparen door heel het jaar door je slag te slaan

Als je wilt voorkomen dat de feestdagen duurder worden dan nodig is, begin je op tijd met inkopen doen. Dat geldt om te beginnen al voor de cadeautjes. Heb je al een idee over bepaalde dingen die je wilt gaan kopen, zelfs als dat al in de zomer is, houd dan alvast je ogen goed open. Grote kans dat het cadeau in kwestie ergens in de komende maanden wel een keer afgeprijsd wordt, en jij goedkoop je slag kunt slaan.

Ook als je nog geen vastomlijnde ideeën hebt over wat je wilt gaan kopen kan het helemaal geen kwaad om op tijd te beginnen actief om je heen te kijken. Vlak voor kerst gaan er weinig dingen meer afgeprijsd worden, maar in de maanden ervoor kom je vaak al wel leuke dingetjes tegen waarvoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. 

Ook onderdelen van je kerstmenu kun je al best wat eerder in huis halen dan vlak voor kerst. Nee, de verse dingen natuurlijk niet, die koop je kort van tevoren. Maar je wijn bestellen kun je al weken tot zelfs maanden vooraf doen. Misschien heb je geluk dat deze dan in de aanbieding is, maar anders kun je deze aankoop in ieder geval alvast van je lijstje afvinken. Wijn en champagne bewaren, je slaat natuurlijk ook meteen voor oudjaarsavond in, kan maanden tot jaren, dus die aankoop kun je gerust vooraf al doen.

De puntjes op de i als de planning rond is

Ga je slim met je kerstinkopen om, dan heb je dus voor de echte countdown naar kerst begint al best wat dingen in huis. De laatste puntjes op de i zet je vervolgens in de laatste weken en dagen. Daarvoor moet je precies weten met wie je kerst viert, en waar. Wat je precies op het menu wilt zetten, en wat iedereen nog op het laatste moment verzint als kerstcadeau. Inkopen doen in de laatste, drukke dagen voor kerst valt bijna niet te voorkomen. Heb je echter de basis al in huis, dan ben je wel een stuk sneller klaar, en kan het genieten van deze bijzondere tijd in het jaar beginnen!

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ook interessant

Hetgezinsleven-gezinsactiviteiten - feestdagen - cadeautjes voor moeders

Top 10 cadeautjes voor moeders

De allerleukste cadeautjes voor moeders willen vinden? Mijn moeder speelt een onmisbare rol in mijn leven. Ze is niet alleen degene die mij heeft grootgebracht, maar ook een bron van liefde en troost. Daarom is het zo belangrijk om af en toe een gebaar te maken om mijn waardering voor haar te tonen. En wat is er nu beter dan haar verrassen met een speciaal cadeau? Of het nu voor Moederdag, haar verjaardag of gewoon zomaar is, een geschenk kan haar dag echt bijzonder maken. Ik begrijp echter dat het kiezen van het perfecte cadeau een uitdaging is. Daarom heb ik voor jullie een top 10 samengesteld van de leukste cadeautjes om aan jullie moeders te geven.

Lees meer →
Hetgezinsleven-gezinsactiviteiten - feestdagen - cadeautjes voor je vriend

Top 10 cadeautjes voor je vriend

De allerleukste cadeautjes voor je vriend willen vinden? Als ik aan mijn geweldige vriend denk, besef ik maar al te goed hoeveel hij voor me betekent. Hij is er altijd voor me, luistert geduldig naar mijn verhalen en steunt me door dik en dun. Hij is degene met wie ik lach, huil en alle mooie momenten deel. Hij verdient absoluut wat speciale verrassingen en een mooi cadeau. Om welke gelegenheid het ook gaat en of het nu gaat om zijn passies, zijn stijl of gewoon om hem te laten ontspannen en genieten, deze cadeautjes zullen zeker een glimlach op zijn gezicht toveren en zijn hart verwarmen. Ben jij nu ook zo benieuwd hoe je jouw vriend kan verwennen?

Lees meer →