Pietenkidz brengen nieuw Nationale Sinterklaaslied ’Sinterklaas Superfan’ uit!

Het Gezinsleven - Personal Blog

Nog een maand te gaan en dan is Sinterklaas weer in het land en nu al brengen de Pietenkidz het tweede Nationale Sinterklaaslied uit! De titel ’Sinterklaas Superfan’ sluit aan bij de kinderen, die natuurlijk al superfan zijn van Sinterklaas en het Sinterklaasfeest. Want wie is er nou geen fan van Sinterklaas? In elk dorp, in elke stad en op iedere school wordt Sinterklaas verwelkomd met dit lied.

Videoclip Sinterklaas Superfan

De nieuwe videoclip van ‘Sinterklaas Superfan’ is dit jaar opgenomen in Schiedam. Schiedam staat bekend om zijn historische binnenstad en monumentale gebouwen. Voor de opnames werkten de Pietenkidz samen met Ballet- en Dansstudio Schiedam en met de gemeente Schiedam. De opnames vonden plaats in onder andere de Grote of Sint Janskerk, het oude stadhuis, Bibliotheek Schiedam in de Korenbeurs en bij openbare basisschool De Singel. Naast de 16 kinderen van het koor deden er ook 14 kinderen mee van de dansstudio.

Het Nationale Sinterklaaslied

Het initiatief voor het Nationale Sinterklaaslied is in 2021 ontstaan uit een gemeenschappelijk idee van een aantal fans van Sinterklaas. Door middel van muziek is de verbinding gezocht met alle kinderen en met het Sinterklaasfeest, want Sinterklaas is hét feest voor alle kinderen. Het Nationale Sinterklaaslied is bedoeld om alle kinderen mee te laten zingen en dansen tijdens de intocht van Sinterklaas, in elk dorp en elke stad of wanneer Sinterklaas en de Pieten een bezoekje brengen aan school. Net als veel andere kinderen zijn de Pietenkidz superfan van het Sinterklaasfeest en samen juichen ze voor Sinterklaas, het feest voor alle kinderen!

Het Gezinsleven - Feestdagen - Sinterklaaslied - Sinterklaas-superfan
Het Gezinsleven - Feestdagen - Sinterklaaslied - Sinterklaas-superfan 3

Wie doen er mee?

Na het succes van “Juichen voor de Sint” in 2021 hebben zich inmiddels ruim 2.000 scholen in Nederland aangemeld om mee te doen met het Nationale Sinterklaaslied. Daarnaast hebben zich ook scholen aangemeld uit België, Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Voor de Sinterklaasintochten in Nederland is er bladmuziek gemaakt en voor alle scholen en dansscholen komt er een dansinstructie. Zo wordt het echt een feest voor iedereen.

Meer informatie en het opvragen van materiaal is te vinden op www.nationalesinterklaaslied.nl en op de social media van Nationale Sinterklaaslied.

Album Sinterklaasliedjes 2

Dit jaar zal er ook het tweede album met 10 Sinterklaasliedjes, gezongen door de Pietenkidz, worden uitgebracht. Zo staan er nummers op met Ayana bekend van het Junior Songfestival “Dans voor Sinterklaas”, Ron Boszhard van Z@pp Sport “Dat Paard van Sinterklaas” en Henny Huisman “Met Z’n Allen”.

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ook interessant

Hetgezinsleven - lifestyle - gezondheid - badproducten

Onmisbare badproducten voor baby’s en peuters

Badtijd is een speciaal moment voor zowel baby’s als peuters. Het gaat niet alleen om het schoon worden, maar ook een kans voor ontspanning, spel en ontwikkeling. Om ervoor te zorgen dat de badervaring veilig en plezierig is, zijn essentiële badproducten van belang. In deze blog zullen we badproducten behandelen, zoals babybadjes, washandjes, badspeelgoed en verzorgingsproducten die ouders kunnen helpen bij het creëren van een optimale badervaring voor hun kleintjes.

Lees meer →