Genieten van het gezinsontbijt

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Je bent een echte familieman of -vrouw en daarom is voor jou niets fijner dan het wekelijkse gezinsontbijt op zondagochtend. Geen werk, geen school en dus de kans om uitgebreid met je gezin te ontbijten en van elkaar te genieten. Met lekkere broodjes, crackers, extra luxe broodbeleg en natuurlijk een eitje. Vers geperste jus of kopje thee erbij. Echt geweldig! Maak dit genietmomentje helemaal compleet door de tafel gezellig te dekken. Want zo’n aankleding kan echt de sfeer verhogen.

Creëer sfeer met tafeldecoratie

De belangrijkste gezelligheid tijdens dat gezinsontbijt komt natuurlijk van je gezinsleden en dan in het bijzonder van de kids. Maar ook met de tafeldecoratie kun je een heel stuk extra gezelligheid aan tafel bewerkstelligen. Een leuk tafelkleed of leuke, grappige placemats doen veel voor de sfeer aan tafel. Ze brengen kleur en gezelligheid. Geef iedereen dezelfde placemat of maak het juist een beetje speels door te variëren binnen hetzelfde thema. Bijvoorbeeld door verschillende placemats met dieren of wisselende bloemen op tafel te leggen.

Ook de accessoires zorgen voor sfeer

Net alleen de tafelbedekking kan voor een gezellige sfeer tijdens je gezinsontbijt zorgen, ook de accessoires zoals het bestek, de borden en bekers of mokken dragen hun steentje bij. En vergeet niet de accessoires zoals de eierdopjes en de broodmandjes! Het leukste is natuurlijk als je die ook afstemt op het gekozen tafelkleed of de placemats. Dus in dezelfde sfeer en kleurstelling.

Een sfeervolle inrichting

De mooiste en meest sfeervolle aankleding van de ontbijttafel vind je bij MilaTonie. Deze specialist in Home & Fashion heeft een zeer uitgebreid assortiment placemats, broodmandjes en andere decoratie voor je ontbijttafel. In diverse kleuren, modellen en designs. En natuurlijk mag je die ook gebruiken als het ontbijt een keer een brunch wordt, of zelfs een lunch!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant