Heerlijke en goedkope zonvakanties

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Ook wij houden van heerlijke vakanties, lekker intens genieten met je gezinnetje of juist met vrienden of familie. De laatste jaren hebben wij echter gemerkt dat op vakantie gaan ondanks de corona toch echt vele malen duurder is geworden. Daarom zijn wij juist op zoek gegaan naar goedkope zonvakanties. In deze blog gaan we je wat meer vertellen over fijne maar vooral ook over goedkope zonvakanties.

Goedkope zonvakanties

Na een lange zoektocht naar goedkope zonvakanties ben ik uiteindelijk uitgekomen op de website van Weflycheap. Op deze website vind je de allerbeste deals met goedkope zonvakanties. Met ons gezinnetje zijn wij inmiddels al vaker op vakantie geweest naar onze favoriete vakantiebestemming, Turkije. Wij vinden het voordeel van Turkije dat je zeker bent van heerlijk weer (ook in het voor- en najaar), de reisafstand (3 tot 4 uur vliegen) is goed te doen met kleine kinderen en je bent voorzien van alle luxe in deze all-in resorts.

Bekijk ook de blog: vliegen met een peuter.

Als wij kijken naar vakanties in Turkije houden wij ook altijd rekening met de transfertijden vanaf de luchthaven naar het hotel toe. Als je al twee tot drie uur vooraf moet inchecken, dan een vliegreis hebt gehad en dan weer een flinke rit moet maken is dat niet erg prettig. Vooral bij kleine kinderen raakt het geduld op een gegeven moment op, wat heel begrijpelijk is. Wanneer wij naar vakanties in Turkije kijken vinden wij de plaats Lara echt een aanrader, dit plaatsje ligt slechts een klein half uurtje van het vliegveld af.

Bekijk ook de blog van onze heerlijke vakantie in het Saturn Palace resort te Lara.

Het Gezinsleven - vakanties - Heerlijke en goedkope zonvakanties 4
Het Gezinsleven - vakanties - Heerlijke en goedkope zonvakanties 3

Betaalbaar genieten van de zon

Met een zonvakantie in Turkije ben je gegarandeerd van een heerlijke vakantie met zeer gastvrije mensen, een heerlijk klimaat en alle luxe die je maar kunt wensen. Je hebt de keuze uit vele verschillende resorts maar als jonge ouders zouden wij je altijd adviseren om rekening te houden met de transfertijden. Het belangrijkste is nog wel dat Turkije wat ons betreft perfect thuis hoort bij de goedkope zonvakanties, want naast de kilometerslange stranden en gezellige badplaatsen is het nog betaalbaar ook! 

All inclusive genieten van de zon in Turkije

Een goedkope zonvakantie in Turkije heeft zijn populariteit naar de betaalbaarheid onder andere te danken aan het grote aanbod aan de meest luxe hotels met een (ultra) all inclusive formule. Met behulp van deze formule kun je onbezorgd genieten en hoef je tijdens je vakantie in Turkije nergens aan te denken. Wat ik persoonlijk ook erg prettig vind is dat je dus geen portemonnee hoeft mee te nemen in het resort en dat je maximaal kunt genieten met je gezin. Wat vooral ook gemakkelijk is met kleinere kinderen is dat zij lekker hun gang kunnen gaan en alles kunnen eten en drinken wat ze maar willen.

Een tweede grote plus wat ons betreft zijn de uitgebreide voorzieningen op deze resorts. De meeste resorts zijn uitgerust met grote waterparken met veel verschillende glijbanen waar mijn zoontjes helemaal gek op zijn. Daarnaast zijn de meeste resorts gelegen aan het strand, zijn er leuke animatieteams en voor ons als ouders ook een heerlijke wellness. Oftewel, heerlijk relaxen en optimaal genieten.

Ga goed voorbereid op vakantie!

We hebben al eens eerder een blog geschreven met daarin een goede vakantie checklist maar wanneer je een all-in vakantie naar Turkije boekt heb je natuurlijk veel minder nodig. Je komt eigenlijk al vooruit met je kleding, toiletspullen, speelgoed, zwembandjes, en natuurlijk je identiteitsbewijs of paspoort. Ook in Turkije is tegenwoordig een identiteitsbewijs voldoende en is het paspoort niet meer verplicht.

Heb jij nog leuke tips voor goedkope zonvakanties? Laat deze dan achter in de comments hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant