Haaruitval? Verleden tijd!!

Wij beoordelen dit product met een:

Last van haaruitval? Dat is vanaf nu verleden tijd dankzij Neofollics. Stimuleer jouw haargroei zonder medicijnen, zonder bijwerkingen en zonder agressieve chemicaliën. Dit klinkt als muziek in de oren right?! Bij mij in ieder geval wel!

Waarom Neofollics?

Het lijkt to good to be true, een product dat echt helpt tegen haaruitval. Toch lijkt het erop dat het Nederlandse bedrijf Neofollics dit doel heeft bereikt. Zij beweren niet dat je je haar terug krijgt, maar zij kunnen wel de haargroei stimuleren. Dit met producten gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en vrij van schadelijke stoffen zoals SLS en andere sulfaten, siliconen en parabenen. Daarnaast zijn de producten veganistisch en worden de producten niet op dieren getest. Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en door ze op de juiste manier toe te passen of te combineren worden de behandelingen met Neofollics extra effectief. De reviews op de website liegen er niet om.

Het gebruik van Neofollics

Tijdens mijn zwangerschap zorgden mijn hormonen voor een mooie en volle bos haar. Mijn haar voelde stevig aan en leek oprecht dikker en voller te zijn. Helaas merkte ik na mijn zwangerschap dat de hormonen langzaam verdwenen en daarmee ook mijn volle bos haar. Ik kwam weer haren tegen in mijn borstel en mijn volume werd minder, balen! Tijd om dit eens te stimuleren met een merk dat echt werkt. Ik heb de combinatie van Neofollics shampoo , conditioner en tabletten gebruikt.

Onwijs makkelijk in gebruik en een heerlijk frisse geur van munt en kruiden. Ik was zelf eerst met een kleine hoeveelheid mijn haar schoon, vervolgens pak ik een iets grotere hoeveelheid shampoo en verdeel deze goed over mijn haar en hoofdhuid, laat deze 3 tot 5 minuten intrekken en spoel hem daarna goed uit. Vervolgens moet je de conditioner over je hele haar verdelen, ook even laten intrekken en uitspoelen maar. Op de website van Neofollics kun je zelfs een video vinden waarop ze het gebruik van de shampoo demonstreren.
De tabletten mag je drie stuks per dag, makkelijk in te nemen tijdens het ontbijt, de lunch of het avondeten met een glas water. De tabletten zijn tevens een extra en niet vereist in combinatie met de shampoo en conditioner. Wil je echter snel(ler) resultaat boeken dan is dit wel een aanrader. Het lijkt allemaal even wat te kosten maar het is een investering die het zeker waard is. Daarbij kun je verrassend lang doen met de producten zolang je niet een extreme hoeveelheid gebruikt. Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Door het invullen van de online vragenlijst krijg jij haaradvies op maat.

Het Gezinsleven - image1 edited 2
Shampoo en conditioner Neofollics
Het Gezinsleven - IMG 0319
Neofollics tabletten

Resultaat

Na ongeveer drie maanden moet je toch wel resultaat ervaren. Ik gebruik de combinatie nu ongeveer een maand en merk al verschil. De conditie van mijn haar is voelbaar en zichtbaar beter. Mijn haar is voller en voelt steviger aan. In combinatie met de tabletten is naar mijn idee nog sneller resultaat behaald dan de drie maanden die er ongeveer voor staan (natuurlijk per persoon verschillend). Hoewel ik erg sceptisch was lijkt Neofollics toch wel te weten waar ze over praten! Zij hebben mij in ieder geval aangenaam verrast. Ook voor vaders is deze shampoo een aanrader, mannen blijven nu eenmaal ook niet eeuwig jong.. Door de neutrale geur kun je deze shampoo dus prima met je partner delen en kunnen jullie beide genieten van een volle(re) bos gezond haar!
Ik denk dat we dus oprecht kunnen stellen dat haaruitval soort van verleden tijd kan zijn met het juiste gebruik van de producten van Neofollics. Laat je ook verrassen en bestel jouw combinatie op hun website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant