Het handdoeken probleem in een gezin

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Een gezin is vaak een drukke omgeving, waar iedereen zijn eigen spullen heeft. Van kleding tot persoonlijke bezittingen, iedereen heeft wel iets wat van hem of haar is. Maar wat nu als het gaat om een dagelijks gebruiksvoorwerp als handdoeken? Het is vaak lastig om te onderscheiden welke handdoek van wie is, waardoor ze sneller in de wasmand belanden dan nodig is. Dit leidt tot meer kosten en extra was. Dit probleem is herkenbaar voor veel mensen en zo ook voor mij en mijn gezin.

Wij zijn een gezin bestaande uit mijn man en twee zoons, die niet zo georganiseerd zijn. Regelmatig ontstond er een discussie over welke handdoek van wie was, waardoor er soms meerdere handdoeken in de wasmand belandden, terwijl ze eigenlijk nog niet vies zijn. Dit bracht extra kosten met zich mee en was ook niet goed voor het milieu. Gelukkig hebben wij een simpele oplossing gevonden met IdenTowel.

IdenTowel: de oplossing voor het probleem

IdenTowel zijn handdoeken van 70×140 cm gemaakt van OM Organic Cotton. De handdoeken komen in dezelfde kleur, namelijk Dusty Blue, maar hebben elk een uniek gekleurd lusje. Door iedereen een eigen kleur lusje te geven, is het altijd makkelijk te zien welke handdoek van wie is en hoe er met de handdoeken wordt omgegaan. Dit zorgt voor minder verwarring in huis en voorkomt dat handdoeken onnodig in de was belanden.

Sommige mensen vinden het onhygiënisch om een handdoek vaker dan 1 keer te gebruiken, waar wij het helemaal niet over eens zijn. Een persoon die net uit de douche komt is natuurlijk schoon, waardoor een handdoek 3 keer gebruikt kan worden voordat je pas hoeft te overwegen om hem te wassen.

Het Gezinsleven - Lifestyle - Interieur - Identowel handdoeken - badkamer
Het Gezinsleven - Lifestyle - Interieur - Identowel handdoeken - Duurzaam

De voordelen van IdenTowel

De IdenTowel is niet alleen een oplossing voor het handdoeken probleem in een gezin, maar ook nog eens fijn in gebruik. Doordat de handdoeken zijn gemaakt van organic cotton, voelen ze ontzettend zacht aan en geven ze een duurzaam luxueus gevoel. Het hergebruiken van handdoeken wordt zo ook nog eens gestimuleerd, wat goed is voor het milieu én voor de portemonnee.

Organic cotton is een duurzaam materiaal dat op een verantwoorde wijze wordt geproduceerd. Er wordt bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van pesticiden en kunstmest, wat zorgt voor een betere gezondheid van de boeren en hun omgeving. Ook worden er minder water en energie verbruikt tijdens de productie van de IdenTowel, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Bovendien zijn de IdenTowel handdoeken van hoge kwaliteit, waardoor ze langer meegaan en minder snel verslijten dan de gemiddelde handdoek. Dit zorgt voor minder afval en minder kosten op de lange termijn.

In het kort

IdenTowel geeft ons een makkelijke oplossing, waardoor wij onze handdoeken kunnen herkennen door middel van gekleurde lusjes. Dit zorgt ervoor dat we vaker onze handdoeken kunnen hergebruiken na het douchen. Hierdoor hoef ik een stuk minder te wassen en houden wij weer meer tijd over voor dingen die we daadwerkelijk leuk vinden, zoals een heerlijk wijntje drinken met vriendinnen of een film kijken of een andere leuke gezinsactiviteit ondernemen met mijn man en twee kinderen.

Naast het voordeel dat je je handdoek kunt hergebruiken is het ook prettig dat je je eigen handdoek kunt herkennen. Hierdoor voorkom je dat je bijvoorbeeld de handdoek van je kinderen of man/ouders gebruikt. Vooral wanneer je kinderen wat groter worden vinden ze dit steeds belangrijker, een eigen handdoek geeft ze een schoner gevoel met het gebruik in de badkamer.

Door de hiervoor genoemde redenen ben ik zeer tevreden over dit nieuwe product dat is bedacht door een groep ondernemende studenten van het Fontys college. Leuk dat een probleem als op een gemakkelijke wijze opgelost kan worden. Hebben jullie wellicht nog andere leuke tips voor ons en onze lezers? Laat deze dan achter in de comments hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant