HappyCooler – De uitvinding voor slimmer buiten eten

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Het seizoen is alweer bijna ten einde gekomen om buiten een heerlijk feest te maken met de nieuwe HappyCooler. Net zoals elk jaar hebben we weer heerlijk genoten van het weer buiten met een heerlijk glaasje wijn, een lekker biertje en een stevig stuk vlees gemaakt op de bastard van Kamado. Dit jaar ben ik me genoeg gaan irriteren aan een luxeprobleem om daarvoor een oplossing te zoeken en wat blijkt! De oplossing is allang bedacht.

De irritatie

Ik start in de ochtend en begin te bakken. Ik ben wel een tijdje met mijn bastard bezig en in de loop van de dag arriveert ons bezoek en kunnen we met zijn allen in de tuin samen het gezellig hebben. Alleen er is met enige regelmaat iemand aan het lopen. Drinken pakken, eten pakken, de kinderen helpen, weer drinken pakken. Dus ik begon mij steeds vaker af te vragen of ik toch niet op één of andere manier ervoor moest zorgen dat ik een extra koelkast in de tuin kon maken.

Als ik dat wil doen, wordt het dus een vaste plek en zal hij ook de winter moeten overleven. Een plan dat ik niet echt zie zitten, maar het idee bleef hetzelfde. Hoe kan ik mijn eten en drinken gekoeld binnen handbereik bewaren?

De oplossing

Ik ben gaan zoeken op internet en met elke zoektocht die ik invulde (koelkast voor buiten, gekoelde opslag van eten buiten, koelbox op wielen) kwam ik niet tegen waar ik naar op zoek ben, totdat ik premium koelbox intypte. Zodoende kwam ik op HappyCooler terecht. Een mooie koelbox op wielen die de juiste hoogte heeft om vlakbij te plaatsen, met 2 vakken zodat ik zowel eten als drinken op kan slaan en er direct uit kan pakken en daarbij oogt hij erg stevig en cool.

Hoe werkt de HappyCooler?

Heel simpel. Net zoals je de ouderwetse koelbox meenam naar het strand of een dagje uit en waarbij je met koelelementen of met ijs de koelbox koud kon houden zo gemakkelijk werkt de HappyCooler ook. Ik heb er voor gekozen om  herbruikbare ijsklontjes in de HappyCooler te plaatsen. Die nemen wel aardig wat plek in de vriezer maar koelen makkelijk een hele dag de cooler tot een heerlijke koude temperatuur. De HappyCooler houdt het koel en dichtbij. Het is stabiel, dankzij de zwenkwielen mooi verrijdbaar en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo kan je kiezen uit Zwart, grijs en donkerblauw en alle kleuren zijn in het mat en glanzend verkrijgbaar.

Het product verder

De website waar je de HappyCooler kunt aanschaffen is verder beperkt. Wat ik wel erg mooi vindt is dat de bedenker en eigenaar van de HappyCooler op zijn 16de is gestart met dit bedrijf (in 2020) en tot dit idee is gekomen vanuit zijn Amerikaans achtergrond waar dit een heel normaal fenomeen blijkt te zijn, maar dan ook de passie heeft om na te denken over hoe je dit product dan op een dusdanige manier dient te maken zodat het wel een oplossing is waar je nog jarenlang plezier van kunt beleven.

Ook daarin is op 1 element nog meer nagedacht, je kunt ook een hoes aanschaffen om je HappyCooler af te dekken wanneer deze buiten blijft staan. Als je net als ik dus houdt van een feestje in de tuin en het ook erg vervelend vindt dat wanneer je continu bezig bent met allerhande bewegingen om te zorgen voor het eten en het drinken dan is HappyCooler absoluut de ideale oplossing voor je. Er past ontzettend veel in, het ziet er goed uit en je kunt je spullen op zithoogte eruit halen. Wat mij betreft de perfecte oplossing voor mijn luxeprobleem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant