Het perfecte fotoboek van Fotofabriek.

Wij beoordelen dit product met een:

Je kent het wel, 8.000 foto’s op je telefoon. Ook nog leuke foto’s van die recente fotoshoot.. Je wilt ze het liefste allemaal afdrukken, maar eigenlijk is dat niet meer van deze tijd. Tijd voor een fotoboek! En waar doe je dit beter dan bij Fotofabriek ?!

Wat is Fotofabriek?

Fotofabriek is een online webwinkel waar je allerlei unieke fotoproducten kunt maken. Wanddecoraties, fotoboeken, fotokalenders.. dit is slechts een greep uit de collectie. Het bedrijf is door Radar als best getest en ze garanderen 100% kwaliteit. Daarbij leveren ze ook nog eens ontzettend snel.

Een fotoboek van Fotofabriek.

Wij mochten kennismaken met een fotoboek van Fotofabriek. Eindelijk kon ik de mooie foto’s van mijn zwangerschapsshoot en lifestyle shoot een mooi eerbetoon geven en ten allen tijde makkelijk in gaan zien.

Fotofabriek biedt een groot scala aan fotoboeken. Zo kun je kiezen voor spiraal fotoboeken, softcover fotoboeken, hardcover fotoboeken, kartonnen boekjes en noem maar op! Ik koos voor een hardcover A4 staand fotoboek. Het fotoboek heeft de afmeting 21×30. Wat mij betreft een perfect formaat. Een standaard fotoboek telt 24 pagina’s, maar deze kun je zelf uitbreiden tot 200 pagina’s!

Het maken van het fotoboek is met de online editor easy peasy. Je upload eenvoudig foto’s van je gsm naar de online editor en kunt vanuit daar direct aan de slag met het creëren van je eigen fotoboek.

Voor- en achterkant fotoboek van Fotofabriek
Voor- en achterkant fotoboek van Fotofabriek

De mogelijkheden.

De mogelijkheden in het creëren van je eigen fotoboek zijn eindeloos! Zo kun je vooraf kiezen uit bestaande ontwerpen of een eigen blanco ontwerp starten. Ik koos voor mijn eigen blanco ontwerp omdat ik wilde spelen met de editor.

Het uploaden van de foto’s vanuit je gsm gaat heel eenvoudig. Je kunt ze zelfs ook nog van je socials uploaden. Het uploaden van de foto’s gaat ook nog vrij rap. Wanneer je de bladzijden gaat vullen staat er precies omschreven hoe je de bladzijde moet vullen om het beste resultaat te krijgen. Ook wordt er steeds vermeld hoe de resolutie van de foto is zodat je hier rekening mee kunt houden.

De foto’s kun je zelf een gewenst kader geven, filters geven of transparanter maken zodat je een eventuele toegevoegde tekst beter kunt laten uitkomen. Ook is het mogelijk om decoraties en bestaande teksten/spreuken toe te voegen en kun je werken met achtergronden. Je kunt foto’s bijsnijden en meerdere foto’s op één pagina plaatsen, of juist kiezen voor een gevulde pagina met één foto. Ook kun je bijvoorbeeld een liggende foto over twee pagina’s laten lopen. Hierbij moet je wel op de vouw in het midden letten, maar ook dat geeft de editor prima aan.

Bewerk je foto met Fotofabriek

Zoals gezegd, de mogelijkheden zijn eindeloos en vrij eenvoudig toe te passen. Je moet het even door hebben, maar dan kun je alle kanten op. En mocht je even geen tijd hebben om het boek af te ronden? Geen probleem, je project wordt netjes bewaard.

Eindresultaat.

Wanneer je dan klaar bent met je fotoboek is het tijd om hem te laten afdrukken. Je krijgt nog even een overzicht van jouw album als check en vervolgens kun je hem afronden en laten afdrukken. Wat ik erg leuk vond is dat ik in de mail een filmpje kreeg over hoe mijn kaft gemaakt werd. Super gaaf om te zien! Ik kreeg meteen kippenvel, het was precies zoals gehoopt!

Het Gezinsleven - IMG 2347

Eenmaal thuis gekregen bleek dat Fotofabriek niet heeft gelogen. De kwaliteit van het fotoboek is echt top! De hardcover is super sjiek en de foto’s die ik hiervoor gebruikt heb zijn echt scherp gebleven! Iedere pagina die volgt is een feestje. De foto’s zijn echt mooi gebleven en het hele album is exact zoals verwacht. Echt leuk om er je eigen draai aan te kunnen geven en het werkt ook wel wat verslavend.

Aangezien de kwaliteit van het album zo onwijs goed is overweeg ik om ook een paar foto’s van onze gezinsshoot te laten afdrukken bij Fotofabriek. Ik heb al even geneusd en ook daarin zijn weer verschillende mogelijkheden! Can’t wait..

Bekijk ook onze andere blog om erachter te komen welke manieren je nog meer hebt om herinneringen op te slaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant