ICH BIN UNDIEMEISTER

Wij beoordelen dit product met een:

Valt het jou ook zo op dat we sinds kort overal waar we kijken het nieuwe merk Undiemeister voorbij zien komen? Volgens mij zijn de tv reclames van Undiemeister nu sinds ongeveer een jaar op de televisie te zien en je kunt er gewoon niet meer omheen. Het is die opvallende reclame die start met die verschillende mannen (en posturen ;)) in verschillende onderbroeken / boxerhorts. Undiemeister vind dat de mannen zich eens wat serieuzer moeten gaan nemen en af moeten stappen van de blije printjes op het ondergoed. Ze proberen dit dan ook op een humoristische wijze te doen.

De afsluiting van de commercial is dan ook erg bijzonder, in het Duits “ICH BIN UNDIEMEISTER®”. Al met al genoeg triggers voor mij om op te vallen en mijn nieuwsgierigheid te wekken. Dat is dan ook voor mij de reden geweest om maar eens wat boxershorts en T-shirts te gaan bestellen bij.

De Undiemeister TV commercial

Zoals aangegeven aan het begin van deze blog heeft Undiemeister een erg opvallende commercial gelanceerd. Het laat allerlei verschillende typen mannen zien in verschillende soorten ondergoed waarvan zij vinden dat deze niet meer kunnen. Al met al ben ik het er ook wel mee eens, mijn man (eind twintig) mag van mij ook wel een iets meer “volwassen” onderbroek dragen in plaats van die printjes. Dat ziet er toch wat meer volwassen en aantrekkelijker uit in de slaapkamer!

De commercial eindigt in de verschillende Undiemeister boxershorts en dan met de tekst “ICH BIN UNDIEMEISTER®”, bekijk de commercial hieronder:

Het assortiment boxershorts, T-shirts en sokken

Na de commercial veelvuldig te hebben gezien en enkele bekende in mijn omgeving positief hoorde praten over de duurzame boxershorts heb ik uiteindelijk zelf ook maar eens een bestelling geplaatst. De stuksprijs van de boxershorts 24,99 is natuurlijk best hoog maar zodra je meerdere producten besteld krijg je een korting welke oploopt tot 40% bij 12 producten of meer. Dit maakt de verleiding natuurlijk erg groot waardoor ik uiteindelijk 5 boxershorts, 5 t-shirts en nog wat sokken heb besteld. Door deze “meisterstafel” te gebruiken kost een boxershort nu nog maar 15,99 waardoor ze zelfs goedkoper zijn dan Bamigo, Bjorn Borg, Calvin Klein etc.

Undiemeister is klein gestart met een viertal kleuren boxershorts, sinds kort hebben ze het assortiment verder uitgebreid naar 9 kleuren boxershorts. De T-shirts worden geleverd in een ronde hals, de V-hals en de diepe V-hals. Alle shirts zijn ontwikkeld als onderkleding en hebben een Slim Fit pasvorm, de regular fit t-shirts zijn nog in ontwikkeling.

Het plaatsen van een bestelling

De website is erg gebruiksvriendelijk, ik heb in mijn geval de bestelling via de desktop geplaatst. Ik heb gekozen voor een aflevering thuis en niet op een pick-up point. Ik kreeg direct netjes de orderbevestiging per mail en binnen een klein uurtje kreeg ik al een verzendbevestiging met de bijbehorende trackingcode.

Een zeer snelle levering

Het bezorgen van mijn bestelling ging enorm snel. Ik had mijn bestelling rond 16:30 geplaatst en voor 17:00 kreeg ik al een verzendbewijs met trackingcode. De volgende morgen rond 10:00 werd mijn bestelling al netjes bezorgd, al met al was de eerste indruk dus erg goed! Het blijft indrukwekkend hoe internet bedrijven dit soort acties zo snel kunnen realiseren!

Draagcomfort

Na de snelle levering heeft mijn man direct de boxershorts en het T-shirt aangetrokken. We waren erg onder de indruk van de zachtheid en van de afwerking van de producten. Mijn man vind de producten ook fantastisch zitten, het valt me zelfs op dat hij zijn andere boxershorts in de la laat liggen als er nog een Undiemeister in ligt. Dat is een erg goed signaal lijkt me, dus tijd voor een extra bestelling!

Achtergrondinformatie Undiemeister

Rik Vegter en Jeroen Adriaans zijn de oprichters van Undiemeister®. Rik heeft in 2011 bamboe ondergoed naar Nederland gebracht. Jeroen Adriaans, die als CEO Bamigo vanuit het niets heeft laten groeien tot een miljoenenbedrijf zet als CEO zijn schouders onder Undiemeister®. Toen Rik en Jeroen Mellowood® ontdekten waren zij direct verkocht.

Undiemeister® is hét premium merk onderkleding voor heren. Alle producten van Undiemeister® zijn gemaakt van de revolutionaire stof Mellowood®.

2 gedachten over “ICH BIN UNDIEMEISTER”

    1. Beste Ellen,

      Helaas niet, Undiemeister heeft momenteel enkel ondergoed voor heren in het assortiment.

      Mvg Het Gezinsleven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant