Instax camera, retro maar toch erg modern

Wij beoordelen dit product met een:

Er worden tegenwoordig meer foto’s gemaakt dan ooit, bijna iedereen heeft voortaan dagelijks een camera op zak. Toch merk ik bij mijzelf dat ik foto’s veel minder vaak laat afdrukken. De Instax polaroid camera brengt daar verandering in. Deze mooie retro camera is modern en retro tegelijk, deze camera drukt direct jouw foto af, hoe cool is dat? In deze blog ga ik je wat meer vertellen over onze ervaringen met deze fantastische polaroid.

De Instax polaroid camera

Jawel de (ouderwetse) polaroid camera is terug! Het heeft alleen een andere naam (Instax camera) dan het welbekende polaroid. Instax speelt met deze mooie camera perfect in op de huidige markt. Bijna alles is tegenwoordig digitaal en daardoor is er een grote behoefte aan tastbare dingen. De camera heeft een retro uitstraling en is voorzien van alle gemakken van nu. De klassieke polaroid was zwaar, onhandig en je moest lang wachten en schudden totdat het plaatje tevoorschijn kwam. De instax camera is licht, sneller, beter en lichter, maar wat het vooral doet is ervoor zorgen dat er geen printer, winkel of online fotoprint service meer nodig is!

instax mini 11 roze

Mijn vrouw is sinds kort de eigenaresse van een mooie rose Instax camera, de Instax mini 11. Deze variant is licht, heeft een flitser en zelfs een selfiemodus met daarvoor een handig spiegeltje zodat je zeker een goede selfie kunt maken! Je trekt de camera er handmatig iets verder uit, kijkt in de speciale selfie spiegel en ‘klik’. Aan de bovenkant komt de foto eruit die je vervolgens kan schudden totdat het beeld komt.

Installeer de cassettes en je kunt foto’s maken

Als je de camera in gebruik wilt nemen moet je enkel de bijgeleverde batterijen in de camera doen. Daarna kan je de cassette’s met het fotopapier installeren en dan kan je de camera direct in gebruik nemen. De casette’s kan je maar op 1 manier in je camera plaatsen, dit kan dus nooit verkeerd gaan. Aan de voorkant van de camera zit een grote knop bij de lens, als je deze aanklikt gaat de Instax camera aan. Als je de camera aanzet zie je direct een getal achterop de camera, in mijn geval staat er nu een 10. Dat betekent dat ik nog 10 foto’s kan maken met de huidige cassette.

Je bent nu klaar voor je eerste foto. Je kunt op de knop klikken en je bent klaar. De foto komt eruit gerold en je hoeft nu alleen nog maar te wapperen met het papiertje en de foto komt tevoorschijn. Let wel op dat je de foto enkel aanraakt aan het witte randje van het papier.

Je hebt direct weer het leuke gevoel van vroeger, je bent zuinig op je aantal foto’s en denkt dus na over wat je op de foto wilt zetten. De cassettes van de Instax camera zijn ook redelijk prijzig dus het is goed om hier zuinig op te zijn. Wanneer je grotere aantallen afneemt bij sites zoals bol.com dan kan je de kosten nog gedeeltelijk beperken.

instax mini 11 kleuren

Specificaties Instax camera 11

De Fujifilm Instax Mini 11 is de opvolger van één van de meest populaire instant camera’s van de Benelux, de Fujifilm Instax Mini 9. Ondanks zijn compactere design maakt hij nog betere foto’s. Dankzij de automatische scèneherkenning zullen foto’s helderer en contrastrijker uit de camera komen dan ooit te voren. De nieuwe variant is verkrijgbaar in 5 mooie kleuren: Sky Blue, Blush Pink, Charcoal Gray, Ice White of Lilac Purple.

Met één druk op de knop maak je een creatieve foto die een vergelijkbare grootte heeft van een pinpas. Dit model is door de nieuwe automatische scèneherkenning perfect voor op feestjes waar het wat donkerder is, festivals of een dagje weg. Je neemt nu ook selfies met deze camera dankzij de selfie spiegel aan de voorzijde van de camera.

instax mini 11 lichtblauw
instax mini 11 flitser

Kenmerken van de Fujifilm Instax Mini 11

  • Instant camera
  • Gebruik in combinatie met Instax Mini Instant fotopapier
  • Close-up en selfie-modus
  • Ingebouwde flitser voor heldere nachtfoto’s
  • Scherpstelafstand close-up: 30-50cm

Standaard meegeleverd met de Fujifilm Instax

  • Fujifilm Instax Mini 11 instant camera
  • 2 batterijen
  • Polsbandje
  • Unieke designs voor de knoppen
  • Twee jaar garantie

Ben jij ook een echte liefhebber van polaroid? Bezoek dan snel de website van Instax en zorg dat deze fantastische camera snel in jouw bezit is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant