Hoe zorg je dat je tijdens je wereldreis altijd internet hebt?

Wij beoordelen dit product met een:

Nu de COVID-pandemie over zijn hoogtepunt heen is, is het weer mogelijk om mooie reizen te maken. Veel mensen hebben uitgekeken naar het moment waarop zij weer in het vliegtuig konden stappen om nieuwe avonturen tegemoet te gaan. Wanneer jij binnenkort ook je koffers pakt, is het goed om te weten hoe je kunt zorgen dat je overal tijdens je reis goed internet hebt. Het is namelijk veel te duur om met je Nederlandse simkaart op het internet te gaan in het buitenland. Bespaar daarom kosten en kies voor gemak door een esim te nemen.

Wat is een esim?

Om je telefoon te kunnen gebruiken, moet je een simkaart hebben. Dit is het hart van je telefoon. Met de simkaart kun je gebruikmaken van de lokale netwerken. Als je in het buitenland bent, kun je niet zomaar overstappen op andere netwerken zonder torenhoge kosten te moeten maken. Je moet dan een andere simkaart hebben. Je kunt dan het beste een esim activeren. Dit kun je online regelen. Je maakt dan een elektronische simkaart aan die je op je telefoon programmeert. Je hoeft dus je oude simkaart niet te verwijderen, noch hoef je er een toe te voegen. Je kunt vervolgens een bundel op je account zetten, bijvoorbeeld onbeperkte data, waardoor je voor een bepaalde periode altijd over internet beschikt.

Wat dacht je van onbeperkt data verbruik?

Wanneer je op reis bent, wil je je vrienden en familie natuurlijk graag laten delen in jouw geluk. De foto’s die je gemaakt hebt, de filmpjes die je geschoten hebt, je kunt ze allemaal op je socials gooien wanneer je kiest voor onbeperkte data. Hoeveel gigabyte je ook verbruikt op een dag, je zult nooit zonder internet komen te zitten. Bekijk de mogelijkheden van deze optie om te zien welke bundel het beste bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bundel die in heel Europa geldig is. Zo kun je ongestoord van land naar land reizen zonder dat je ooit weer een nieuwe simkaart hoeft te kopen.

Waar ga jij heen?

Weet jij al waar jouw reis naartoe zal gaan? Waar je ook heengaat, je hoeft nooit bang te zijn dat je zonder internet komt te zitten. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je je whatsapp moet veranderen want je blijft gewoon bereikbaar op je oude nummer. Datzelfde geldt ook voor inkomende telefoongesprekken. Kijk daarom even op de site van Holafly om te zien welke bundel het beste bij jou past. Je kunt je data gebruiken nadat je de QR-code gescand hebt. Zo weet je zeker dat je nooit meer eindeloos hoeft te zoeken naar openbare wifi’s of hoeft te vrezen dat je een torenhoge factuur krijgt vanwege je roaming. Wij wensen je een fijne vakantie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant