Is binnenkort een van de kinderen van jouw vrienden jarig?

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Misschien ken je het wel: je vrienden hebben allemaal kinderen en het wordt steeds lastiger om alle verjaardagen bij te houden. Sommige mensen besluiten dan alle verjaardagen maar over te slaan. Je kunt echter ook zorgen dat je geen werk hebt aan het bijhouden van al deze verjaardagen. Wij laten je graag zien hoe je altijd op tijd een leuke verjaardagskaart kunt sturen naar de jarige. Je kunt er zeker van zijn dat dit niet alleen in de smaak zal vallen bij het jarige kind, maar dat ook de ouders het sterk zullen waarderen dat jij aan hun kind gedacht hebt. Wij laten je in dit artikel zien hoe je zo weinig mogelijk werk hebt aan een persoonlijk kaartje sturen.

Waar moet je je kaart kopen?

Vroeger was een kaartje sturen een heel karwei. Zo moest je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je een geschikte kaart in huis had. Voor een kind is het leuk om grappige verjaardagskaarten te kopen, maar waar vind je deze? Het beste is om naar een online aanbieder van kaarten te gaan. Je kunt hier namelijk niet alleen een heel ruim aanbod vinden, maar vaak gaat het hier over full-service bedrijven waar je je kaart ook kunt schrijven en posten. Een voorbeeld van zo’n site is Hallmark. Hier kun je online de mooiste kaarten voor kinderen vinden en nadat je deze eenmaal geselecteerd hebt, kun je ze van een persoonlijk bericht voorzien en ze posten. Je hoeft dus nooit meer naar een postzegel te zoeken, te kijken of de brievenbus bij jou in de buurt al geleegd is of een passende envelop te zoeken. Online je kaartje sturen maakt het leven stukken gemakkelijker.

Wil je meer sturen dan alleen een kaart?

Wanneer je niet alleen een kaart wilt sturen, maar ook nog een leuke attentie voor de jarige, dan kun je dat aangeven. De meeste aanbieders hebben een ruime selectie aan cadeautjes die altijd in de smaak zullen vallen. Voeg daarom een lekkere chocoladereep toe of iets anders waar een kind vrolijk van wordt. Je kunt alles uiteindelijk in één keer afrekenen en vervolgens wordt alles bij de jarige afgeleverd. Let er wel goed op dat je het adres goed invoert en even goed checkt, want als dit adres niet klopt loop je het risico dat je kaart en cadeau te laat worden bezorgd. Dat zou jammer zijn.

Voorkom dat je ooit nog een verjaardag vergeet

Het voordeel van online kaartjes sturen, is dat je ook kunt instellen dat je volgend jaar een reminder krijgt wanneer de verjaardag van het kind van je vrienden er weer aankomt. Zo kun je mooi op tijd de kaart kiezen, schrijven en versturen. Dit hoeft niet altijd de dag van tevoren, je kunt namelijk ook instellen dat je kaart pas later verstuurd wordt. Zo wordt een kaartje sturen een fluitje van een cent en weet je zeker dat de jarige job even flink in het zonnetje wordt gezet op zijn verjaardag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant