Hoe geef je een kamer snel een goede, duurzame look?

Wij beoordelen dit product met een:

De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen overgestapt op het thuiswerken. Voor de een is dit een uitkomst, voor de ander heeft het nogal wat voeten in de aarde. Een van de belangrijkste dingen is dat je thuis een goede ruimte hebt om dit werk uit te kunnen voeren. In veel huizen is altijd wel een slaapkamer te vinden die niet gebruikt wordt, of die je efficiënter zou kunnen gebruiken. Wat belangrijk is, is dat je een goede basis legt voor deze kamer. De ruimte moet namelijk functioneel gebruikt kunnen worden, maar je wilt het geheel er ook enigszins stijlvol uit laten zien.

Wij laten je in dit artikel zien wat je kunt doen om van die ongebruikte kamer een ruimte te maken waar je geconcentreerd kunt werken.

De basis: een goede vloer

Hoe je een kamer kunt gebruiken, hangt grotendeels af van de vloer die in de ruimte ligt. Heb je namelijk tapijt liggen, dan is zo’n kamer gelijk al een stuk minder geschikt om een bureaustoel in te zetten omdat deze niet lekker over het tapijt kan rollen. Kies daarom een van de stijlvolle pvc vloeren waarmee je niet alleen een mooie vloer in huis haalt, maar ook nog eens een heel praktische.

Pvc vloeren zijn vloeren waar je veel kanten mee op kunt. De vloer is namelijk krasvast waardoor hij intensief gebruikt kan worden zonder dat hij er afgeleefd uit zal gaan zien. Bovendien is de vloer ook eenvoudig te reinigen waardoor het niet zo erg is dat je af en toe eens een spetter koffie op de vloer laat vallen. Ook niet onbelangrijk is dat een pvc-vloer geluidswerend kan zijn waardoor je in alle rust kunt werken. Bekijk de vele designs waaruit je kunt kiezen eens bij de expert om te zien welke optie voor jou de meest geschikte is.

Geen last meer van inkijk

Als je effectief thuis wilt werken, is het goed dat je niet afgeleid wordt. Wanneer je naast een raam aan de doorgaande weg moet werken, is de kans groot dat je voortdurend pottenkijkers aan je raam voorbij ziet trekken. Vandaar dat je het beste een rolgordijn op maat kunt laten maken. Deze zorgen ervoor dat mensen niet meer naar binnen kunnen kijken waardoor jij je optimaal kunt richten op je werk. Je kunt kiezen voor lichte rolgordijnen die nog wel licht doorlaten, maar je kunt ook kiezen voor een verduisterende variant.

Zo zou je je werkkamer eventueel ook nog als slaapkamer kunnen blijven gebruiken. Overweeg daarom alle opties om te kijken hoe jij het beste functionaliteiten kunt combineren. Zo maak je van je kamer een zeer welkome multifunctionele ruimte.

Less is more

Wanneer je eenmaal een goede basis gelegd hebt voor je kamer, is het belangrijk om hem bescheiden in te richten. Hou het daarom strak zodat je niet afgeleid wordt door allerlei objecten in je thuiskantoor. Je zult zien dat je op deze manier heel prettig kunt werken en dat je je taken ook op tijd af zult krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant