Slimme technologieën voor een milieuvriendelijk kantoor

Wij beoordelen dit product met een:

Ondernemingen komen de grond uit en bedrijven groeien als nooit tevoren. Sinds het Coronavirus zijn de werkpatronen in de wereld gigantisch veranderd, zijn er technologische ontwikkelingen gemaakt en is duurzaamheid binnen je bedrijf belangrijker dan ooit. Heb je een eigen bedrijf, dan weet je dat een kantoor ontzettend belangrijk is. In dit blog kijken we naar de opkomende trends en naar technologieën die de duurzaamheid en efficiëntie binnen je bedrijf kunnen vergroten.

Duurzaam kantoor

Duurzaamheid binnen een werkplek wordt steeds belangrijker. Kantoren worden steeds vaker voorzien van planten, gekleurde muren en natuurlijke materialen. Dit is niet alleen goed voor het uiterlijk en de toegankelijkheid van het kantoor, ook is dit goed voor de bevordering van de luchtkwaliteit en voor de gezondheid van je medewerkers.

Flexibel werken

Waar de standaard was dat je een eigen bureau hebt met je eigen producten, is dit de afgelopen jaren compleet veranderd. De kantoortrend verschuift nu naar flexibele werkplakken, die zijn afgestemd op verschillende werkstijlen. Hierdoor kunnen medewerkers kiezen voor een standaard bureau, een stilteruimte, een aparte ruimte waar het mogelijk is om online meetings te voeren maar ook gemeenschappelijke vergaderruimtes of lounges horen bij het nieuwe kantoor. Flexibel werken is helemaal in, dit komt ook doordat veel bedrijven sinds de Corona Pandemie zijn begonnen met thuiswerken en vervolgens over zijn gegaan in hybride werken.

Duurzame technologieën voor werknemers

Kantoren worden steeds efficiënter als het gaat om duurzaamheid. Doe je hier nog niks mee, dan val je als bedrijf al snel buiten de boot. Veel bedrijven maken al gebruik van een energiebeheersysteem waarmee ze het energieverbruik kunnen optimaliseren. Deze systemen kunnen de verlichting en de temperatuur automatisch aanpassen aan de temperatuur en het aantal mensen dat aanwezig is. Ook wordt er door steeds meer mensen elektrisch gereden. Veel bedrijven kiezen ervoor om een laadstation te plaatsen bij het kantoor. Een Wallbox Pulsar Plus Type 2 laadstations is een voorbeeld van duurzame technologie die binnen kantoren kan worden aangeschaft. Handig dat je werknemers hun auto gemakkelijk kunnen laden terwijl ze aan het werk zijn!

Duurzame manieren voor je bedrijf

Er zijn veel manieren om als bedrijf te werken aan de duurzaamheid van je bedrijf. Zo kan je ervoor kiezen om over te gaan op duurzame energie. Een zonnepanelen groothandel heeft een groot aanbod waarmee je jouw bedrijf kan verduurzamen. Zo bespaar je niet alleen geld, maar help je ook mee aan een beter milieu. Je kan ook je bedrijf verduurzamen door te kiezen voor duurzame ledverlichting. De technologie achter ledverlichting wordt steeds efficiënter en groener. Daarnaast kan je ook je afval gaan scheiden. Welke stappen ga jij als eerst nemen met je bedrijf om te werken aan een duurzame en groenere toekomst?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant